Augusztusban 15. alkalommal lehet nem normálisnak lenni: jön az Ördögkatlan fesztivál

Több száz eseményt, köztük színházi előadásokat, irodalmi esteket, képzőművészeti és családi programokat, koncerteket kínál öt napon át az idén augusztus 2. és 6. között zajló Ördögkatlan fesztivál.

Augusztusban 15. alkalommal lehet nem normálisnak lenni: jön az Ördögkatlan fesztivál
Fotó: Ördögkatlan Fesztivál

Sírás és reménykedés: elmaradnak a fesztivált pótló Ördögkatlan Napok

Egy hónappal a kezdés előtt a vírus újra legyőzte a szervezőket, pedig az október 22-25. közötti időszakban mintegy 120 programot kínáltak volna. Minderről a FB-on értesítették közönségüket.
 
Ördögkatlan fesztivál helyett Katlan-hosszúhétvége ősszel?

2020. nem bizonyult szerencsés évnek: elmarad a 13. Ördögkatlan Fesztivál

És ezzel így van az az augusztus 15. előttre tervezett összes fesztivál is pillanatnyilag, árad a balszerencse... 2020. október 22- 25. között viszont egy hosszú hétvégén át tartó rendezvényt, egyfajta Ördögkatlan-napokat szeretnének tartani – a falvak várják a visszatérőket, de a...
 
 
80-100 ezer ember mondhatta el magáról idén, hogy nem normális

80-100 ezer ember mondhatta el magáról idén, hogy nem normális

Tizenkettedik alkalommal kiáltotta több ezer ember Nagyharsányban az éjszakába az összművészeti fesztivál krédóját: "Nem vagyunk normálisak!"
 
Az ördög 5 napon át nem alszik – több mint 500 program a Katlanban

Az ördög 5 napon át nem alszik – több mint 500 program a Katlanban

Félezernél is több színházi, könnyű-, világ- és klasszikus zenei, táncszínházi, filmes és egyéb program várja a látogatókat a 12. Ördögkatlan fesztiválon július 30. és augusztus 3. között a baranyai Kisharsányban, Nagyharsányban, Beremenden és Villánykövesden.
 
Kicsillag, meggybor, Lajkó, álmos Quimby-koncert – Ördögkatlan 2. rész

Kicsillag, meggybor, Lajkó, álmos Quimby-koncert – Ördögkatlan 2. rész

Folytatjuk Zerge tegnap megkezdett beszámolóját a fesztiválról.
 
Fotó: Ördögkatlan Fesztivál/FB

Amikor Zergét futni hagyják a rendőrök – Ördögkatlan 1. rész

Immár 11. alkalommal tartották meg idén augusztus elején az Ördögkatlan fesztivált, amely a Fishing on Orfű mellett a másik legélhetőbb hazai fesztivál. Helyileg a villányi borvidék néhány településén rendezik, érdekesség, hogy a borvidék központja, Villány sosem rendezvényhelyszín.
 
 
Keddtől az ördög sem alszik!

Keddtől az ördög sem alszik!

Abban a világban, amiben élünk, és amiben oly sokfélét látunk és tapasztalunk, sok rosszat is, kimondjuk: az Ördögkatlan fiatal, szép és szabad. A tizenegyedik is az lesz.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek