Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Ha nem is klasszikus körülmények között, de koncertre mehet a Kiscsillag-közönség: április 12-én 20.00 órakor Lovasi András akusztikus szólókoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A körülbelül 45 perces lakáskoncert-műsorban az új Kiscsillag-album dalai közül is...
 
Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Új videóklippel és dallal teszi elviselhetőbbé a bezártságot az Ossian. A szám az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható.
 
 
Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

Miután a korong teljes anyaga kiszivárgott a netre, egy héttel korábban kiadta Future Nostalgia című új albumát Dua Lipa.
 
Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

Megjelent az Egri Péter énekes-gitáros vezette Mysteri Gang "Rockin' Anthology" című új lemeze.
 
Fotó: Gaál Dániel

A Fran Palermo-val mindig történik valami

Április 4-én az Akvárium Nagyhallban mutatja be harmadik nagylemezét a Fran Palermo. Megérkezett a Crocodile Juice Bar című anyagról már sokak kedvence az A-Aha.
 
Elon Musk barátnője egy istennő

Elon Musk barátnője egy istennő

Legalábbis, ami az új albumát illeti, a többi isteni tulajdonságáról nincs tudomásunk. Február 21-én napvilágot látott Clarie Boucher, művésznevén Grimes új albuma, a "Miss Anthropocene".
 
 
Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az Amberjack mozgalmas évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince (tényleg így hívják!) és Remete Marcell, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó...
 
VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
 Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

A Coldplay a 2019 novemberében megjelent „Everyday Life" című albumán található „Cry Cry Cry" című dalhoz készítette el legújabb klipjét. A videót Cory Bailey és A szürke ötven árnyalatából megismert Dakota Johnson rendezték – ez utóbbi egyébként a banda frontemberének, Chris...
 
A You Me At Six az ausztrál bozóttüzek károsultjaiért

A You Me At Six az ausztrál bozóttüzek károsultjaiért

A brit rockegyüttes legújabb kislemezét, az “Our House (The Mess We Made)” bevételeit jó ügyért ajánlotta fel: a befolyt összeget a WIRES-nek adományozza. Ez egy, az ausztrál vadvilág megmentésére létrehozott jótékony szervezet, amelynek a katasztrófa után rengeteg munkája van, s...
 
Nagyra értékelte a depressziót King Krule

Európai turnéra indul King Krule, sajnos egyelőre nincs magyar dátum

A jellegzetes hangú brit zenei zseni, Archy Marshall, – azaz King Krule – két évvel ezelőtt a magyar közönség előtt is bizonyított egy telt házas A38 Hajós koncert alkalmával.
 
Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

16 év után új album a Josh Homme vezette Desert Session csapattól, szintén új korong a tavaly itthon kétszer is koncertező Algiers-től, valamint Stephen Malkmus is előrukkolt egy vadi dallal. Zenei híreink a nagyvilágból.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek