Jack White visszatért!

Jack White visszatért!

A zenész két új dallal tért vissza, illetve érkezik új albuma is, ami már 4 éve várat magára. A hivatalos megjelenési dátumot a Facebook oldalán osztotta meg: március 23. Érdemes végigolvasni a közreműködők listáját...
 
Itt az Én meg az Ének 2.: megjelent Bérczesi Robi második önálló albuma

Itt az Én meg az Ének 2.: megjelent Bérczesi Robi második önálló albuma

Emléxel még? címmel második múltidéző, feldolgozásokat tartalmazó lemezét készítette el Bérczesi Róbert. A hiperkarma frontembere ismét Én meg az Ének néven jegyezte az anyagot, amelyet január 22-én az Erkel Színházban mutat be.
 
 
Az Asking Alexandria legújabb lemeze a Hard Rock Albumok listájának élén

Az Asking Alexandria legújabb lemeze a Hard Rock Albumok listájának élén

Jár a gratuláció az Asking Alexandriának, az együttes új azonos című (Asking Alexandria) lemeze a heti Billboard lista élére tört! Az album 2017. december 15-én jelent meg a Sumerian Records kiadásában, és máris óriási sikert aratott.
 
Fotó: Northern Lights Photo HU

Oszoljatok fel! Inkább kihoztak 20 év után egy új lemezt...

A címben szereplő felszólítás állandó szereplője a Satöbbi együttes koncertjein a dramaturgiának: a zenekar játszik, a közönség – merő szeretetből – pedig ezt üvölti kórusban. Hogy mennyire kell ezt komolyan venni, azt illusztrálja a friss hír, hogy közösségi...
 
Nicsak, kik bukkantak fel SIA új videójában!

Nicsak, kik bukkantak fel SIA új videójában!

Sia új karácsonyi videójában nem akárkik, az “Az” és a “Stranger Things” gyereksztárjai főszereplők.
 
Már a második albuma jelenik meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkarának!

Már a második albuma jelenik meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkarának!

Kezdd el tenni a jót! címmel második lemezét jelenteti meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkara, a Lélekzuhany Gospel Kórus. Lemezükön és annak bemutatóján kiváló hazai zenészek muzsikálnak.
 
 
Karácsony másképp

Karácsony másképp

Mindenkinek megvan a saját kedvenc karácsonyi lemeze - legyen szó Michael Bubléról, Kelly Clarksonról vagy Kylie Minogue-ról, esetleg egy kellemes Glee válogatás albumról... Most 3 ünnepi kiadvánnyal bővítjük a listát.
 
Fotó:

10 új dal ezen a héten, amit érdemes meghallgatnod

Összegyűjtöttük azokat az új dalokat az underground világból, amik a héten jelentek meg. Kommentben várjuk a ti kedvenc újdonságaitokat!
 
Az ikerlányduó meghódítja a világot

Az ikerlányduó meghódítja a világot

A Facebook oldalunkon nemrég bemutattuk a francia-kubai ikerlányok klipjét, most kicsit részletesebben is szólunk új albumunkról.
 
Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

Ősszel beindul a zeneipar mókuskereke is, rengeteg új megjelenés kerül a piacra, hogy megvívjon a szakma és a közönség figyelméért. Lássuk is az elmúlt hetek Warner-termését!
 
Fotó: pitchfork.com

Ez lesz abból, ha Justin Timberlake és Dave Grohl véletlenül összefutnak...

Justin Timberlake is részt vesz az új Foo Fighters album munkálataiban
 
Valahogy így néz ki a populáris rockabilly: meghallgattuk a Nyughatatlan új albumát

Valahogy így néz ki a populáris rockabilly: meghallgattuk a Nyughatatlan új albumát

Fülbemászó dallamok, pörgős ritmus, ’50-es évekbeli hangulatfoszlány modern köntösben, na meg egy csipetnyi humor, és ugyanennyi romantika, persze a legjavából. Kell ennél több mondjuk egy nyárvégi, vízparti napnyugtához?
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek