A fotó illusztráció!

Egy veterán – parádésan végződő – búcsúja a Szigettől

A búcsúzkodási nem annak szól, hogy az utolsó napon sikerült kijutni a fesztiválra – hanem az egésznek. Aki arra számít, hogy most jön a szokásos, ellopták/eladták/bedarálták a Szigetünket-sirám, ne olvassa tovább.
 
Sziget hétfő - A csalódások napja...

Sziget hétfő - A csalódások napja...

Hétfői hőgutás napunk nem egészen úgy sikerült, ahogy azt előre elterveztük. Két fellépőt is nagyon vártunk, mindkettő csalódást okozott. És még locsolókocsi sem volt, ami feldobta volna a hangulatot…:(
 
 
A fotó illusztráció (MTI/Sóki Tamás)

A tűzijáték már sok volt – feljelentették a Szigetet

Hatósági eljárást kezdeményezett és bírságot szab ki az óbudai önkormányzat a Sziget fesztivál szervezőire, mert a rendezvény zajszintje többször is átlépte a megengedett határértéket az önkormányzat hivatalos mérései alapján.
 
Hőség, riadó...! Vasárnap a Szigeten

Hőség, Post Malone, bólogatás – vasárnap a Szigeten

Az eddigi évek tapasztalatai alapján arra számítottam, hogy hétvégén azok is szívesen kilátogatnak a Szigetre, akik hét közben nem tennék (pl. munka miatt), fellépőtől függetlenül, csak úgy, bulizni. Emiatt jó korán érkeztem, de a beengedés és jegyátvétel rendkívül...
 
Sziget szombat

Sziget szombat - A locsolókocsi nyert, a The National vesztett

Szombati napunkon is barangoltunk egy kicsit, hogy minden kis szegletbe bekukkantsunk. Irgalmatlan hőség, egy kis chill a Lumiban, ingyen fagyi a rendőrségen, ingyen locsolás a tűzoltóktól, mini kerék a Vurstliban, cirkusz, koncertek – és a pecsételős játék végeredménye.
 
A fotó illusztráció, nem Moha maga... A Ji Csing labirintusnál készítette az MTI fotósa, Balogh Zoltán

Tévedéseim, így, ötven felett – avagy Moha bácsit kiküldtük a Szigetre...

Moha (bácsi – csak ez a bácsizás megtévesztő, egyáltalán nincs abban a korban) azt írta a fezenes tudósítása bevezetőjéül, hogy nem szereti a fesztiválokat. A vége felé persze ez a kijelentés kissé árnyaltabb lett. Gondoltam, húszra húzok, s belevetem őket a mély vízbe... (aszerk.)
 
 
Már megint cirkuszoltunk a Szigeten!

Már megint cirkuszoltunk a Szigeten!

Lényegesen nyugodtabb napot zártunk tegnap a Szigeten, és szerencsére a tömeg is mérséklődött, így élvezhetővé váltak a nagyszínpados koncertek is. De a legszórakoztatóbb pillanatokat megint kedvenc kanadai cirkuszosainknak köszönhetjük! :)
 
Fotó: Szabó Tímea/Koncert.hu

Ilyen volt Ed Sheeran és a Sziget első, telt házas napja

A Szigetet minden évben egyre többen látogatják, így készültünk rá, és a nagy sorbanállást elkerülve átvettük a jegyeinket már délután egy óra körül, minimális sorbanállással. A délutáni órákban mentünk vissza a Szigetre, hogy körülnézzünk, illetve belehallgassunk a...
 
Amikor még minden rendben volt.... Fotó: Mónus Márton/MTI

Kitört a pánik a telt házas Szigeten

Napok óta azt szajkózzuk, bazisokan lesznek Ed Sheeran-koncerten. Általában ezt csak akkor szokták komolyan venni, amikor már benne vannak a tömegben. Helyszíni tudósítónk beszámolójáig a Sziget hivatalos oldalának kommentjeiből válogattunk.
 
Burger - Blues - BeerFest

Burger, blues, beer – Bikás

Augusztus 23-24-25-én a Bikás parkba várnak minden hamburger, blues és sörkedvelőt, egy igazán jó hangulatú nyári street food fesztiválra, ahol Fekete Jenő és a Takáts Tamás Blues Band is színpadra lép.
 
 Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

A Sziget üzent az Ed Sheeran koncertre érkező fesztiválozóknak

Gyakorlatilag máris telt házasnak tekinthető az idei, immár 27. Sziget fesztivál szerdai nyitónapja, amikor Ed Sheeran lesz a fő fellépő. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű...
 
Hétrétország fesztivál – ott lesznek a szeren

Hétrétország fesztivál: közös dal az Omega, az Ivan & The Parazol és a Neil Young Sétány zenészeivel

A szerek és porták köztiválja néven idén is lesz Hétrétország fesztivál Őriszentpéteren augusztus 10-20. között, ahol a zenei kínálatban megtalálható többek közt az Omega, Hobo, a Kistehén zenekar, az Anna and the Barbies és az Ivan & The Parazol is.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek