Terézvárosi búcsú

Koncertek, kocsmatúra, vásár: a hétvégén Terézvárosi búcsú!

Október 12-13-án a Terézvárosban a búcsúé a főszerep. A kétnapos ingyenes rendezvényen fellép többek Kovács Kati, a Honeybeast, a Balkan Fanatik, a Kolompos, és a PASO is gyerekeknek szánt műsorával.
 
Borhíd Fesztivál

Átmegy a Borhídon a Hooligans és a Lord is

Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is várja a látogatókat az idei Borhíd Fesztivál és Borünnepen, amelyet október 4-6-ig rendeznek meg Esztergomban, a Hooligans, a Lord, a Konyha és a Kelemen Kabátban zenekarok közreműködésével. A rendezvény...
 
 
Újpesten Tátraival és Budapest Bárral erősít a Szüreti Mulatság

Újpesten Tátraival és a Budapest Bárral erősít a Borfesztivál

Itt van az ősz, itt van újra, és nem meglepő módon ilyentájt sorban tartják a szürettel és borral kapcsolatos rendezvényeket. Újpesten a zenei kínálatban két húzónév is található: péntek este a Budapest Bár, szombat este pedig a Tátrai Band lép színpadra. A rendezvény ingyenes!
 
A Rasmus legnagyobb slágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

A hazánkba érkező The Rasmus gigaslágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak, és töb mint 1,5 millió CD fogyott belőle. A négytagú rockzenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül...
 
Fotó: Zamat Fesztivál

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
 
Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Idén már 19. alkalommal rendezik meg a savanyúság-imádók mekkájának is nevezhető Vecsési Káposztafesztet. A szeptember 21-én és 22-én elcsíphető rendezvényen a finomságok mellett olyan előadókkal is találkozhatunk, mint a Magna Cum Laude, vagy a Korda házaspár.
 
 
Vidéki hagyományok és ízek vására

Struccpörkölt, mézeskalács, Radics Gigi és Vastag Csaba: Vidéki Hagyományok és Ízek Vására

Szeptember 20-21-én a Vajdahunyad várában és környékén rendezik meg a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárát. Ingyenes programokkal, hagyományőrzéssel, vidéki ízekkel, vásári forgataggal és persze koncertekkel várnak minden kedves érdeklődőt, ahol Radics Gigi és Vastag Csaba is...
 
Villányi Vörösbor Fesztivál

A borkirálynő és a borkirály vezeti az ország legvidámabb szüreti felvonulását

Alig egy hónap múlva ismét megnyitja kapuit a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál, amely idén 32. alkalommal, 2019. október 4-6. között várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Evanescence: a közönség elsöpörte a frontasszony rosszkedvét

Nem állíthatom, hogy életem legjobb koncertje volt a tegnapi, viszont az igaz, hogy a lelkét is kiénekelte nekünk este az Evanescence dalos pacsirtája, Amy Lee, aki még mindig ugyanazzal az energiabombával tolja a színpadon, mint a kezdetekkor. Pedig nem volt jókedve érkezéskor…
 
Kertvárosi Vigasságok

Deák Bill Gyula, Szikora Róbert, Szűcs Judith – Kertvárosi Vigasságok

A kertváros hétvégéje az Erzsébetligetben sztárfellépőkkel, finom falatokkal, kirakodóvásárral és vidámparkkal várják a családokat a XVI. kerület hagyományos őszi fesztiválján szeptember 20-22. között, ahol tiszteletét teszi Deák Bill Gyula, Szikora Róbert és Szűcs Judith is.
 
Érdi Napok

Ez ÉRDekelni fog: tripla buli Érden

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Érdi Napok rendezvénysorozat idén szeptember 9-15. között három tematikus eseménnyel gazdagítja a programkavalkádot. Az ÉNFeszten a Wellhello, az Érdi Jazz Fesztiválon Szakcsi Lakatos Béla, az Érdi Szüreten pedig az Animal Cannibals lesz a főfellépő.
 
SZIN

SZIN 2019: Csak a szépre emlékezünk!

Hogy milyen volt az idei SZIN? Kicsit problémás, és nagyon forró. Ennek ellenére megpróbáltuk kihozni belőle a legtöbbet, hisz mégis csak itt zártuk a 2019-es fesztiválszezont. „Csak a szépre emlékezünk” jeligével írom az alábbi sorokat.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek