Ilyen még nem volt a Nagyszínpad történetében: egy volt amerikai alelnök és Jane Goodall is fellép a Szigeten!

Ilyen még nem volt a Nagyszínpad történetében: egy volt amerikai alelnök és Jane Goodall is fellép a Szigeten!

Ha netán úgy érezted eddig, hogy a Love Revolution csak egy divatos, üres frázis, akkor a Sziget idén gondoskodik arról, hogy a fenntarthatóság fontossága, az emberi jogok, a háború és a fegyverkezés elítélése, a bőrszín, vallás vagy akár a nemi identitás miatti kirekesztés elleni...
 
(Szörényi Szabolcs (bal oldalon) és Levente (középen) és Höfner gitárjaik a táncdalfesztiválon)

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy múltú táncdal-fesztiválról, vagy az egyik legismertebb Illés dal, a Ne gondold! felvétele. A világhírű hangszerkészítő cég most...
 
 
Gödöllő

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
 
Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
 
Fotó: FestiPay

Még egyszer a szigetes pénzfeltöltésről: így használjátok a FestiPayt!

A héten számoltunk be arról, hogy a Sziget-körbe tartozó fesztiválok után tavaly több mint 100 millió (!!!) forint maradt a kasszában, mely összeget a fesztiválozók NEM igényeltek vissza a kártyafeltöltéseikből.
 
Fotó: Wasser Facebook

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.
 
 
Az EFOTT megdöntötte tavalyi rekordját

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.
 
Fotó: PeetPhoto

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és...
 
Walkman

Visszatér a walkman!

Emlékeztek még a a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb műszaki dobására, a hordozható kazettás magnetofonra? Ha azt gondoltátok, hogy soha többé nem hallunk róla, nagyot tévedtetek! Új formában, de a régi funkciókat is megtartva, itt a vadi új modern Walkman!
 
Post Malone késsel hadonászik

Post Malone késsel hadonászik

A zenész nemrégiben posztolt egy videót Twitterre, amelyben vezetés közben egy kést tart a kezében. Pánikra nincs okunk,csak a legújabb videóját promózta.
 
Fotó: Klinger Gábor

Kortárs színház, Duna-part, Russkaja

Beugrottunk szombaton a váci VéNégy Fesztiválra, ahol egy számomra értelmezhetetlen színdarab megtekintése után a Carson Coma, a Russkaja, és a Vad Fruttik tette helyre a lelki világom a kulturális sokkhatásból.
 
 Fotó: EFOTT

15 dolog, amit nem érdemes kihagyni az EFOTT-on

A visszaszámlálás megkezdődött, jövő kedden nyitja kapuit a 2019-es EFOTT Velencén.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek