Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
 
A Red Hot Chili Peppers újra kiadja a Californication albumot

A Red Hot Chili Peppers újra kiadja a Californicationt

Az együttes különleges módon ünnepli meg egyik leghíresebb albumának 20. születésnapját.
 
fotó: UP Újpesti rendezvénytér Facebook

Fel a teraszra! – Remek ingyenes koncertek Újpesten

Új koncertsorozatot indított az UP Újpesti Rendezvénytér Terasz Live! címmel. A szombatonként jelentkező ingyenes rendezvényeken olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint Dresch Mihály, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill, a ToSoDa Projekt, a Richie and the Mops, a Chameleon Jazz...
 
Vingardium Borliget

Ingyenes programokkal és a legfinomabb italokkal vár mindekit a Vingardium Borliget

Június 14-én és 15-én harmadik alkalommal várja a jó borok, és a hangulatos zene párosát kedvelő látogatókat a Vingardium Borliget Erzsébet ligeten, ahol idén fellép többek közt a Lóci játszik, a Blahalouisiana, a Péterfy Bori & Love Band, és a Magashegyi Underground is.
 
Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek.
 
 
Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Június 14-én és 15-én a II. Kerület Napja alkalmából rengeteg programmal készülnek a szervezők a Millenárison. Valószínűleg a legnagyobb érdeklődés a péntek esti Ákos koncertet övezi majd, de lesz bográcsfőzőverseny is, ahol idén a székelykáposztáé a főszerep.
 
EFOTT 2019

Hosszúnevű szuperprodució az EFOTT vasárnapján

Az "EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic" a fesztivál vasárnapi napján megvalósuló egész estés szuperprodukció, amely során az elektronikus zenét a klasszikus hangzással, közismert nagy dalokat pedig kiemelkedő hazai énekesekkel párosítanak.
 
Fotó: V2 Records

A legemlékezetesebb sörreklámos formáció az Akváriumba látogat: The Asteroids Galaxy Tour

A dán popzene kislányos hangú énekesnőjének személyes projektje, a The Asteroids Galaxy Tour október 26-án érkezik az Akváriumba, ahol a 2009-es debütáló albumuk, a Fruit 10 szülinapját ünneplik a rajongókkal közösen.
 
Fotó: pécsma.hu

Ingyenes koncertek a pécsi Sétatér Fesztiválon

Mintegy harminc ingyenes programmal – köztük a Magashegyi Underground, a Mörk és a The Blackbirds koncertjével –, valamint kézműves gasztronómiai kínálattal várja látogatóit a Sétatér Fesztivál, amelyet június 6. és 16. között rendeznek meg a pécsi bazilika előtti téren.
 
Megúszós szülinapi zsúr Fish! módra

Megúszós szülinapi zsúr Fish! módra

Majdnem négy hónapnyi szünet után újra a fővárosban tombolt a popmetál az idén kerek 20. szülinapját ünneplő Fish! zenekar jóvoltából. Bár az eső szerencsére nem rondított bele a koncertbe, nekem így sem okozott akkora katarzist, mint amire számítottam.
 
Koncertek, újcirkusz, búcsú, színház – jön az Óbudai Nyár

Koncertek, újcirkusz, búcsú, színház – jön az Óbudai Nyár

Húsz helyszínen több mint 250 programmal, többek között koncertekkel, előadásokkal és kiállítások várja az Óbudai Nyár rendezvénysorozata a közönséget június 14-től augusztus végéig.
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek