Nyerj egy zongorát – Presser Gábor alá is írja!

Nyerj egy zongorát – Presser Gábor alá is írja!

A Rolanddal most Nyerj egy DP-90SE-PW típusú zongorát lehet nyerni (zongoraszékkel!) Presser Gábor aláírásával, valamint egy páros belépőt a 1508. koncertjére a Budapest Sportarénába.
 
Fotó: Urban Islandz

BRÉKING! - Sean Paul lemondta SZIN-es fellépést

Úgy tűnik, az idén szinte minden fesztiválra jut legalább egy sztárfellépés lemondás, őrületbe kergetve ezzel a rajongókat, és a szervezőket egyaránt. Jelen esetben Sean Paul visszakozott a szombatra tervezett SZIN fesztes bulijától.
 
 
És akkor Zrínyi ismét kirohan...

És akkor Zrínyi ismét kirohan...

Ismét hagyományőrzők elevenítik fel Zrínyi Miklós kitörését Szigetváron a Zrínyi Napokon, amelyet idén szeptember 6. és 9. között rendeznek meg.
 
Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Az egyik legfontosabb rock-protopunk lemez felvételének ötvenedik évfordulóján az egykori MC5-gitáros, Wayne Kramer elképesztő szupergruppot trombitált össze Faith No More-, Soundgarden-, Fugazi- és Zen Guerilla-tagokból, hogy egy monstre turnén együtt ünnepeljék meg a jubileumot.
 
Marcellina Tatára viszi a fehér éjszakáját

Marcellina Tatára viszi a fehér éjszakáját

Június 21-én Tatán, a Víz, Zene, Virág Fesztivál 0. napján kerül megrendezésre a „Fehér Éjszaka” névre keresztelt ingyenes koncert, ahol a látássérült emberek mindennapjait segítő okostelefonok megvásárlására gyűjtenek a szervezők.
 
Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Tavaly a Velencei-tónál táncoltatta meg a közönséget, idén Szegedet választotta a jamaicai zenész Sean Paul, aki a SZIN 50-edik szülinapjának ajándéka lesz a rajongók számára.
 
 
Már a csapból is Ed Sheeran folyik – új dalok a Margitszigeti szökőkút idei programjában

Már a csapból is Ed Sheeran folyik – új dalok a Margitszigeti szökőkút idei programjában

A kis vörös gigaslágere, a Shape of You – sok egyéb ismert dal között – idén bekerült a Margitszigeti zenélő szökőkút műsorába.
 
Fotó: VOLT Fesztivál

Már csak Kozsó hiányzott a VOLT-ról

Úgy tűnik, nem tudunk elszakadni a 90-es évektől zenei fronton, és ezt a megállapítást erősíti a Volt Fesztivál új bejelentése is, miszerint idén egy egész napot szentelnek egykori kedvenceinknek. Június 30-án élőben szólnak majd a korszak meghatározó slágerei, legyen az hazai, vagy...
 
fotó: The Sun

SZINesedik a program Szegeden

Az idén 50. évfordulóját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok is bedobott a nagy hazai közösbe két sztárfellépőt augusztus végére. Egyikük sem újonc itthon, így biztos, hogy hangulatos bulikat raknak össze.
 
Születésnapos koncertek a jubileumi SZIN-en

Születésnapos koncertek a jubileumi SZIN-en

Ünneplő zenekarok, egyedi koncertek, meglepetés vendégek: az 50. (!!!) SZIN augusztus 22-26. között zárja a nyári fesztiválszezont.
 
Fotó: kisottawa.com

Koncerttel köszöntötte a munkába igyekvőket a Maroon 5 a metróban

Amerikában még a metrózás is érdekesebb. Legalábbis akkor biztosan, ha épp egy helyszínen és egy időben tartózkodunk Jimmy Fallonnal, és vendégeivel. No meg persze, ha sikerül felismernünk őket.
 
Fotó: RTL Klub

Bulvárbarangoló: kiesett az X-Faktorból, kiakadt a versenyző a Facebookon

Á, tudjuk ám, hogy szívesen olvassátok a bulvárhíreket – noha néha tényleg minden határon túlmennek. Készítettünk egy kis válogatást, csak azért, hogy képben legyetek :)
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek