50 Cent visszajár

Curtis “50 Cent” Jackson bejelentette The Final Lap Tour elnevezésű vadonatúj világkörüli turnéját, amellyel egyben a minden előző rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját is ünnepli.

50 Cent visszajár
Az igazi underground: egy fesztivállal is megismerheted a M3-as metró megújult állomásait

Az igazi underground: egy fesztivállal is megismerheted a M3-as metró megújult állomásait

Föld alatti fesztivált rendeznek annak megünneplésére, hogy újra jár az M3-as metró: június 15-én és 16-án a felújított állomásokon koncertekkel, színházi produkciókkal, kiállítással, stand-up comedyvel, aluljáró-játszótérrel is várják a budapestieket és a fővárosba...
 
Egy kocka az eredeti filmből.

50 Cent tévésorozatot készít Eminemről

50 Cent, a nemrég nálunk járt multiplatinalemezes rapper és sikeres televíziós producer pénteken elárulta, hogy egy "8 Mile" tévésorozaton dolgozik.
 
 
Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Egy híján 150! – Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Minifesztivállal készül Budapest születésnapjára öt fővárosi mozi, ahol stand-up est, impró színház, filmpremier és koncertek is várják az érdeklődőket november 18-án, pénteken.
 
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Madonna színre lép

Madonna színre lép

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.
 
 Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken  – Ilyen volt a Gödör Camp

Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken – Ilyen volt a Gödör Camp

Mivel ma nyit a Gödör klub, immár a harmadik, vagy ha az egykori Nyolctízet is ide vesszük, akkor a negyedik, kiváló alkalom ez arra, hogy írjak a velük kapcsolatos nyári élményeimről. Valamint arra, hogy remekül leplezzem azt, hogy kissé lustán írom a cikkeket.
 
 
Fotó: Diszeli Kúria/FB

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
 
 Wendy Wei fotója a Pexels oldaláról

Szabadtéri rendezvény 500 főig korlátozás nélkül tartható – 5 millió beoltott után

A Kossuth rádióban elhangzott, hogy milyen nyitási intézkedésekre lehet számítani azt követően, hogy pünkösd napjaiban Magyarország eléri a legalább egyszer beoltottak táborában az 5 milliós számot.
 
Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

A Király utca 8-10-ből a Király utca 50-be átköltöző underground klubban júniusra elkészülnek a munkálatokkal. Ha a HELYZET engedi, akkor – kávézóként – ki is nyitnak, s a reményeink szerint normálisra hajazó szeptemberben pedig berobban a klubélet a többedik életét fogyasztó...
 
Fotó: Hellfest

Láttál már metálost ülve fesztiválozni? A Hellfest sem tudja elképzelni...

Tegnap számoltunk be arról, hogy a francia kormány közlése szerint megtarthatók a nyári fesztiválok Franciaországban – de a koronavírus-járvány miatt koncertenként maximum ötezer fős, ülő közönség előtt, távolságtartással.
 
Amikor lehett volna sem lett fesztivál – lezárult a Woodstock 50 pere

Még a covid előtt bukott el a fesztivál – lezárult a Woodstock 50 pere

Ahogy azt 2019 nyarán megírtuk: a legelejétől fogva követtük a fesztivál sorsát – nem volt egy sikersztori.
 
Fotó: Sinco

Kösz, Covid!

A jól ismert mondás szerint, ha az élet citromot ad, készíts belőle limonádét... Bár természetesen nem akarjuk lelimonádézni a Nunki 50% munkásságát, az viszont igaz, hogy a formáció a pandémiának és a karanténnak "köszönheti" a megalakulását.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek