Aztán jött a covid... Nem kijárat néven új zenekar született

Aztán jött a covid... Nem kijárat néven új zenekar született

Az önmagát időről időre újragondoló Csigó Tamás (Beat Dis) hét nagylemez nélküli évet követően 2021-ben nemcsak friss anyaggal jelentkezik, de egy új zenekarral és egy tőle eddig szokatlan zenei koncepcióval is – ráadásul az angol helyett ezúttal magyar nyelven.
 
Töröcsik Mari és Bérczses László a 2011-es ördögkatlanon (Revizor online)

Törőcsik Marira is emlékeznek a 14. Ördögkatlan fesztiválon

Teljes line-uppal jelentkezett be az augusztus 3. és 7. között zajló, baranyai településeken átívelő összművészeti fesztivál, amit Palkonya, Kisharsány, Nagyharsány, Beremend és Villánykövesd fogadott örökbe.
 
 
A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

Július 7-én lesz Barta Tamás születésnapja, ebből az alkalomból 4 alkalommal nézhető meg a Siess haza, vár a mama! című zenés dokumentumfilm a Toldi Moziban.
 
Klipforgatás (Fotó: Sipos F. Tamás)

Buli van a parton: újrahúrozták Sipos F. Tamás 28 éves slágerét

Sipos F. Tamás 1993-as slágere idén aktuálisabb, mint valaha: sokan a szervezett utazások és programok helyett a kötetlenebb szabadtéri programokra teszik a voksukat :)
 
Fotó: MTI

Elköltözött Zamárdiból a STRAND fesztivál, világos?

“Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. Zamárdi helyett idén Balatonvilágoson, 4 helyett 10 napig várja a szórakozni vágyókat a “10 NAP STRAND” fesztivál.
 
Költözik a STRAND fesztivál

Költözik a STRAND Fesztivál

Zamárdi vezetése úgy döntött, idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont a város – tette közzé ma a FB-oldalán a fesztivál szervezőgárdája.
 
 
Fotó: Mohai Tamás/FB

Egy 55 éves csávó vagyok, aki tud gitározni, azt szevasz...

Kórtalan címmel könyvet írt Mohai Tamás gitárosról lánya, Marietta. A hazai rock-, blues- és dzsesszszíntér számos ismert formációjában játszott zenész sikerekről, kudarcokról, kapcsolatokról mesél a kötetben.
 
A szaharai rockzene Európába jön

A szaharai rockzene Európába jön

Az Mdou Moctar jelenlegi és jövőbeli rajongóinak jó hír, hogy az új album érkezése mellett egy amerikai turnét és egy európai körutat is bejelentettek a srácok.
 
Hajdú Eszter filmjének középpontjában az anya-fiú kapcsolat áll.

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

A Siess haza vár a mama című zenés dokumentumfilm készítői és Barta Tamás jogörököse ellen jelenleg négy bírósági eljárás van folyamatban, melyeket a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás egykori üzlettársa indított el. A kép- és hangfelvételhez való jog érvényesítése...
 
Fotó: Bakáts tér

Leültetik a nyári fesztiválokat?

A Budapest Brand nZrt.online konferenciát rendezett ma, amelynek volt egy "Lesz idén fesztivál Budapesten?" elnevezésű szekciója. Minderről a Fidelio tudósított.
 
A koncert nem terem máról holnapra!

A koncertek és a fesztiválok nem csettintésre indulnak

Ezt a sajtónak szánt levelet még a mai Közlöny előtt kaptuk, csütörtök magasságában. Érvényét ugyan nem vesztette, minden szava most is megállja a helyét, csak azért hívjuk fel a figyelmet, hogy ne hiányoljátok belőle a mai értetlenséget (2. csatolt cikk)... Szóval, ez még a múlt...
 
MartinA sem lát a jövőbe...

Csak akkor lesz Sziget, ha...

... a hagyományos formában – nemzetközi zenekarokkal és közönséggel, a megszokott vagy a megszokotthoz közelítő méretben – meg lehet rendezni. Erre jutottak a szervezők.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek