Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Az ABBA nemcsak zenekar volt, hanem két párból álló család, akik egy évtizedig énekeltek és dolgoztak együtt – de vajon a zenekar tagjai még mindig házasok?
 
ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar...
 
 
Az igazi ABBA-rajongót nem riasztja el egy kis eső a távtartásos buliban

Az igazi ABBA-rajongót nem riasztja el egy kis eső a távtartásos buliban

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a koncerten viszont nem az igazi ABBA lépett fel, hanem egy tribute show-ra gyűltek össze a nézők, akiket az eső sem tántorított el a társadalmi távolságtartással korlátozott bulizástól. Azt ne feledjük, a britek később szabadultak a karanténból.
 
Mamma mia! 3. – Van még Abba-dal, amit nem énekeltek el a filmben?

Mamma mia! 3. – Van még ABBA-dal, amit nem énekeltek el a filmben?

Mármint a két filmben, hiszen a 2008-as (már 12 éve???) Mamma Mia! után 2018-ban kijött a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba 2., és mivel ez a film is vagy 400 milliót kaszált világszerte, a producerek biztos nem fognak sokat gondolkodni azon, hogy akkor most folytassák-e vagy sem.
 
Az űrhajóból ennyi látszott Salgótarján Somoskő településrészéről fotózva 2020. május 30-án este.(MTI)

Ezt a számot állították be ébresztőnek Elon Musk űrhajójának asztronautái

Helyi idő szerint szombat délután sikeresen felbocsátották Floridából a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzetén.
 
ABBA

ABBA: 37 év után két új dalt is megjelentet a legendás négyes

Eddig csak találgatás volt, most viszont már tény, hogy 47 év után újra összeállt a legendás svéd négyes, aminek két vadonatúj szám lett az eredménye, ígérik, idén még látjuk-halljuk a dalokat. Már csak egy turné hiányozna a teljességhez. :)
 
 
Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

Arról még 2018-ban számoltunk be, hogy Amy Winehouse rajongói nem voltak elragadtatva a bejelentéstől, hogy a 2011-ben elhunyt sztár családja hologramként akarja megturnéztatni Amyt.
 
Az ABBA-láz elérte az Akváriumot

A magyar alternatív zenészekből álló formáció megmutatja, milyen az igazi ABBA-láz

A Sziget fesztiválon és számos más helyen aratott kirobbanó sikerüket követően a 2020-as év elején az Akvárium Klubba érkezik az egyetlen hazai ABBA-tribute show. 
 
Fotó: Zamat Fesztivál

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
 
Ozzy Osbourne mint lovag?

Ozzy Osbourne mint lovag?

A zenész rajongói petíciót indítottak azért, hogy lovaggá üssék. Ti el tudnátok ezt képzelni?
 
Fotó: “THE SHOW – a tribute to ABBA”

Az ABBA méltó utódai – lelkes verzió

Drága édesanyámmal lehetőségünk adódott ellátogatni a várva várt koncertre tegnap este az Arénába, amely szinte színültig megtelt.
 
Három koncert, ahol beöltözve bulizhatsz márciusban

Három koncert, ahol beöltözve bulizhatsz márciusban

Bár a farsangi időszaknak már vége, márciusban újra egy kicsit bolondozhatunk: márciusban három olyan nagykoncertet is megrendeznek Budapesten, ahová kifejezetten beöltözve várják majd a közönséget.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek