A vasárnapi Grammy-gálán tisztelegnek Taylor Hawkins emléke előtt is

Az eredetileg január 31-re tervezett ceremóniát Amerikai Lemezakadémia a koronavírus-járvány miatt halasztotta április 3-ra.

Fotó: grammy.com
Ez már egy későbbi fotó, amit elredetileg ide tettünk volna, azért letilt minket minden létező platform :)

10+1 híres zenész, akik valami fura dolgot műveltek a színpadon

A Fb-on osztottuk meg a hírt, hogy a közeljövőben Budapesten koncertező Brass Against elnézést kért azért, hogy frontasszonyuk levizelt egy vállalkozó szellemű nézőt a színpadon... Az egyik kommentelőnk azt írta, hogy "Nyugi, még nem sz@rt senki a színpad közepére". Biztos...?
 
 Lady Gaga törölte a turnéját

Lady Gaga törölte a turnéját

Az énekesnő 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.
 
 
Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.
 
Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.
 
Fotó: Polyák Attila - Origo

Óriási veszteség érte a koncertszervező szakmát: elhunyt Brády Márton, a Showtime Budapest alapítója

"Brády Marci nincs többé..." – kezdődik Schiffer András szomorú, vagy inkább sokkoló posztja a FB-on. Nem olyan rég osztottuk meg a nagy tekintélyű koncertszervező véleményét, hogy szerinte következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások. Az Ember, Aki Először...
 
Fotó: Showtime

Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az első budapesti Stones-koncert szervezője

Következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások, a rendezvénypiacon pedig szükség lesz a bizalomépítésre az intézkedések feloldását követően – vélekedik Brády Márton. Az első budapesti Rolling Stones-koncert szervezője saját bőrén érzi a járvány pusztító...
 
 
Lady Gaga a 2016-os Superbowl előtt már előadta a himnuszt.

Bazi nagy elnökbeiktatási buli: Lady Gaga, J.Lo, Demi Lovato, Justin Timberlake, Bon Jovi

A Telex értesülése szerint Joe Biden január 20-i beiktatási ceremóniája – az ismert helyzet miatt, s ezen a járványt értjük – online (show?)műsor keretében lesz.
 
Az Orero az fekete – kivéve, ha Lady Gaga dobja piacra

Lady Gaga rózsaszín Oreojával üzenhetsz a szeretteidnek

Összefogott Lady Gaga az Oreoval (vagy fordítva), hogy limitált kiadású sütikkel "terjesszék a kedvesség zenei üzeneteit”. A "Lady Gaga Oreos" csomagolását az énekesnő "Chromatica" című albuma ihlette.
 
Meghalt a Uriah Heep egykori billentyűse, a Lady in Black szerzője

Meghalt a Uriah Heep egykori billentyűse, a Lady in Black szerzője

75 éves korában elhunyt Ken Hensley, a Uriah Heep brit rockegyüttes egykori billentyűse – írta a BBC hírportálja. A zenész szerda este hunyt el rövid betegséget követően – erősítette meg menedzsere. Idén szeptemberben halt meg a Uriah Heep egy másik tagja, Lee Kerslake dobos.
 
Elálverezik  A ZONGORISTA személyes tárgyait és zongoráját

Elálverezik A ZONGORISTA személyes tárgyait és zongoráját

Árverésre bocsátják az örökösök a szintén lengyel származású Roman Polanski Oscar-díjas filmjéből is ismert holokauszttúlélő, lengyelországi zsidó zongoraművész, Wladyslaw Szpilman személyes tárgyait, köztük Steinway & Sons márkájú zongoráját.
 
Fotó: Kevin Winter/MTV VMA's

Lady Gaga az év előadója – de nem a hőse: mutatjuk, kik azok!

A közönség nélkül megrendezett MTV Video Music Awards díjátadó ceremóniája New York közismert színhelyeiről jelentkezett be.
 
Éjfél után indul útjára a gyönyör – sztárokkal jön az MTV Video Music Awards gála

Éjfél után indul útjára a gyönyör – sztárokkal jön az MTV Video Music Awards gála

Az MTV Video Music Awards gálaműsort az MTV Hungary élőben közvetíti augusztus 30. éjfél után.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek