Szekeres-Barbaró maraton a Hunniában

Szekeres-Barbaró maraton a Hunniában

December 28-án négyórás koncertet ad Szekeres András és Barbaró Attila Hunniában.
 
Fotó: Szikora Róbert Hivatalos FB

Ezért rúga ki Környei Attilát az R-GO-ból Szikora Róbert

A Nők Lapja Cafe terjedelmes – de tényleg mindenre kiterjedő – interjút készített közelgő nagy koncertje alkalmából a zenésszel. Minket leginkább a zenei vonatkozású mondatai érdekeltek, ezekből válogattunk.
 
 
Operámat egy lóért! Botrány volt Milánóban

Operámat egy lóért! Botrány volt Milánóban

A Jim Morrison-emlékest kapcsán írtunk a "miami incidensről", arról a botrányba fulladt Doors-koncertről, amelyen valahogy egy élő bárány is a színpadra került. Nos, az olaszok ennél nagyobban gondolkodnak: ők lovat vittek a színpadra!
 
Folyamatosan belepofátlankodnak majd egymás szettjébe: Junkies vs. Moby Dick

Folyamatosan belepofátlankodnak majd egymás szettjébe: Junkies vs. Moby Dick

Rendhagyó koncertet ad november 3-án a Moby Dick és a Junkies. A 38 éve alapított thrash metal és a jövőre negyedszázados punk rock zenekar tagjai a Barba Negrában csapnak a húrok közé, ám ezúttal egészen más jellegű bulira készülnek, mint amilyet korábban megszokhattuk tőlük.
 
Fotó: Kovács Tamás (MTI)

Lajkó Félix lecserélte a zenekarát

Lajkó Félix új zenésztársakkal dolgozik némi vérátömlesztésen átesett műsorán, amelyet november 29-én a fővárosi BOK Csarnokban fognak bemutatni a közönségnek.
 
Viszlát, Gödör, helló NyolcTíz!

Viszlát, Gödör, helló NyolcTíz!

Tavasszal egy minifesztivál keretében elbúcsúztattuk a legendás Gödör Klubot. Az Erzsébet térről követtük őket a Király utcába, aztán egy darabig nem tudtuk, mi lesz a jövő. Most megnéztük!
 
 
Barbaro Attila gitárját megharapta egy rajongó

Barbaro Attila gitárját megharapta egy rajongó

Minden idők legnagyobb magyarországi gitárkiállításának ad helyet a pénteken kezdődő Budapest Music Expo.
 
Fotó: YouTube

Megtört a sorminta A Dalban: kiesett a metál, tarolt a jazz

Tegnap este A Dal 2018 utolsó elődöntője is lezajlott, ahol nagy meglepetésre a Szőke-Kökény-Szakcsi Lakatos trió kapta a legtöbb pontot, így magabiztosan menetelhet tovább a középdöntőbe.
 
Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Ünnepi koncerttel köszöntötte rajongóit Kökény Attila. A rendhagyó este egyik csúcspontja volt, amikor Radics Gigi, Kovács Péter Kovax és Kökény Attila kisfia, Lalika után Bodrogi Gyula is színpadra lépett.
 
Amerikában díjazták a Budapest Noir zenéjét

Amerikában díjazták a Budapest Noir zenéjét

Pacsay Attila nyerte a legjobb külföldi filmzene díját a Budapest Noir-ért a Hollywood Music in Media Awards-on Los Angeles-ben.
 
Funky Boulevard Party az Orfeumban!

Funky Boulevard Party az Orfeumban!

Hetedik szülinapját ünnepli a főváros egyik legkedveltebb szórakozóhelye az Orfeum a pesti mulató. A jeles esemény hatására november 17-én este új party sorozat veszi kezdetét neves Dj-k közreműködésével.
 
Vincze Lillának volt három perce

Vincze Lillának volt három perce

3 perc, ám lehet, hogy ennyi idő sem kellett annak idején Vincze Lillának, hogy eldöntse, hogy az akkor éppen versmegzenésítéseket előadó Dóka Attilával érdemes lenne egyesíteni mindazt, amit zenei téren képviselnek, hiszen dalaik biztosan izgalmas egyveleget alkotnának együtt. Mindez...
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek