Fotó: Pogány Madonna (1981.)

Koncertek is lesznek a Bujtor István Filmfesztiválon

A XI. Bujtor István Filmfesztivál vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget Balatonszemesen augusztus 17. és 21. között.
 
Fotó: RockBalaton (Kajetán Jácint)

Elmarad a tavalyi év fesztiválja, feladta a küzdelmet a RockBalaton

Tegnap jelentették be a szervezők, hogy elmarad az idei évre tervezett RockBalaton fesztivál, amely az éveleji szavazásunkon elnyerte az Év zenei fesztiválja 2019 címet.
 
 
itt adják első karantén utáni koncertjüket a Mirigyek

Itt adják első karantén utáni koncertjüket a Mirigyek

Ha nem is teljes gőzzel, de zakatol a Balaton-parti bulicentrum kiemelt helyszíne, a siófoki Plázs, ahol hétről hétre csalogató bulik várnak.
 
Fotó: tflotta.hu

Nem viccelünk: tényleg 25 ezer forintba kerül egy Margaret Island koncertjegy

Bocsi, hazudtunk: csak 24.990 az ára. Cserébe viszont nem mindennapi élmény jár.
 
Fotó: balatonfüred honlapja (FB)

Elmarad a füredi Anna-bál

A járványhelyzet miatt nem tudnák a megszokott színvonalon megrendezni, ezért elmarad a hagyományos Anna-bál, de a 8. Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit július 21. és 25. között megtartják.
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
Fotó: Sirkó Eszter/ Kultkikötő

Sokáig kérdéses volt, megrendezhető-e a Kultkikötő: megjött a válasz!

A jó hír az, hogy igen, noha már a tömegrendezvényes feloldás, augusztus 15. előtt is jócskán vannak programjaik. De mivel a szabadtéri színházak zöld lámpát kaptak, az ültetési szabályok betartásával mehetnek a koncertek is. Ez viszont azt jelenti, hogy kevesebb jegy áll rendelkezésre!
 
A 2019-es buli (Strand Fesztivál)

A Bagossy Brothers nyitja a STRAND fesztivált

2020-ban a megszokottnál sokkal később indul a fesztiválszezon – és ez egy meglehetősen finom megfogalmazása annak, ami történt. A tervek szerint augusztus 18-án az idei év minden bizonnyal első fesztiválos nagykoncertje fűződik majd a Bagossy Brothers Company nevéhez, akik egy...
 
Kezdődik a minifesztivál Balatonfürden: nyit a SunCity Cabrio

Kezdődik a minifesztivál Balatonfürden: nyit a SunCity Cabrio

A medencéről jut eszünkbe: épp ma reggel olvastuk az Indexen, hogy egy ottawai pasi meg akart mártózni a saját medencéjében, de már foglalt volt: egy jávorszarvas ejtőzött benne... Azt mondja, mármint az ember, nem a szarvas,hogy 40 éve van meg nekik ez a ház, de eddig ez a legjobb dolog,...
 
Nagy-Szín-Pad!

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Nem volt elsietett az idei Sziget, Volt és Balaton Sound lefújása?

Nem volt elsietett döntés az idei Sziget, Volt és Balaton Sound lefújása?

Ezt a kérdést a Népszava újságírója, Marnitz István tette fel Kádár Tamásnak, aki a lapban olvasható interjúban többek között azt is elmondja, hogy szerinte a hazai fesztiválkultúra 10-15 milliárdos állami támogatásból megmenthető lenne.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek