Szombaton Táncdalfesztivál – Soltész Rezső lemondta a fellépést

Szombaton Táncdalfesztivál – Soltész Rezső lemondta a fellépést

Az 50+ éves Táncdalfesztivál elnevezésű rendezvény szombaton az Arénában két előadásban is tiszteleg a korszak előtt olyan zenészekkel, mint Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Solymos Tóni, Poór Péter.
 
Viszik a bakeltilemezeket, mint a cukrot

Viszik a bakeltilemezeket, mint a cukrot

1986 óta idén először történhet meg az, hogy több bakelit fogy, mint cédé. Az érdekes riportot a Recording Industry Association of America (Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége) hozta nyilvánosságra.
 
 
Fotó: Soós Lajos/MTI

Gyerekkorom óta rettegtem a szerepléstől – Kovács Kati DVD-t és dupla CD-t jelentetett meg

Két hiánypótló kiadvánnyal jelentkezett Kovács Kati. Az énekesnő tavaly tavaszi koncertjét, amely a Pesti Vigadóban volt, DVD-n adták ki, korábban nem publikált koncert- és stúdiófelvételei pedig dupla CD-n jöttek ki.
 
Vajon az új év első újszülöttje, Sinka Vanda is megkapta már a cédét? (Fotó: MTI)

Operaházi cédét kap ajándékba minden kisbaba

Idén is megjelent a Magyar Állami Operaház Útravaló CD-je. A lemezt az év folyamán minden magyar újszülötthöz szeretnék eljuttatni, hogy ezzel is elősegítsék a gyermekek zenei műveltségének megalapozását.
 
Fotó: GRAMMY.com

Elhunyt a Hair zeneszerzője

89 éves korában meghalt Galt MacDermot Grammy- és Tony-díjas zeneszerző – közölte a Pitchfork értesüléseire hivatkozva a 24.hu. A hírt MacDermot unokája közölte.
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
 
Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album bakelit verziójával.
 
A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
 
Lajkó Félix triplázik a VeszprémFesten

Lajkó Félix triplázik a VeszprémFesten

A népszerű hegedű virtuóz idén három koncertet is ad a fesztiválon, ráadásul három különböző stílusban. Partnerei a játékban a lengyel VOŁOSI formáció, és a svájci származású dobos klasszis Jojo Mayer.
 
Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia is ott lesz a VeszprémFesten

Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia is ott lesz a VeszprémFesten

Ismét sztárparádéval kedveskedik az idén 15. éves jubileumát ünneplő VeszprémFest. Könnyűzenei oldalról érkezik Ziggy Marley, Joss Stone, Amy Macdonald és Aloe Blacc, az opera világából pedig José Cura, Miklósa Erika, Ramón Vargas és Rost Andrea, valamint a behatárolhatatlan...
 
Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
50 éves a táncdalfesztivál!

50 éves a táncdalfesztivál!

Az 1967-68-as Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézik meg a magyar könnyűzene aranykorát. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben élvezhetik majd a legendás slágereket, melyek annak idején több mint tízmillió példányban...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek