Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az ELTE Lágymányosi Campusánál a finom falatokkal, és koncertekkel tarkított Hal és Vadfesztivált, ahol idén a mulatós, és a retró lesz középpontban.
 
Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Július 19-én, pénteken kultikus helyszínen, az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén létrejött Budai Szabadtéri Színházban koncertezik Charlie és zenekara.
 
 
A legnagyobbak között lett volna a helye: 15 évig mellőzték, rugdosták...

A legnagyobbak között lett volna a helye: 15 évig mellőzték, rugdosták...

Miközben dalaival ezreket tett boldoggá... Az Újságmúzeum Cserháti Zsuzsára emlékező posztját osztjuk meg.
 
Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Június 14-én és 15-én a II. Kerület Napja alkalmából rengeteg programmal készülnek a szervezők a Millenárison. Valószínűleg a legnagyobb érdeklődés a péntek esti Ákos koncertet övezi majd, de lesz bográcsfőzőverseny is, ahol idén a székelykáposztáé a főszerep.
 
Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június 12-ére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig összeállnak egy színpadon. 
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
 
Majka szerint a Magna Cum Laude Pálinka dala

A Magna Cum Laude Pálinka dala – Majka szerint

Különleges kiadvánnyal jelentkezik az idén két évtizedes jubileumot ünneplő Magna Cum Laude zenekar. A február 1-jén érkező Gyulai HÚSZfeldolgozó című korongon Mező Misiék legnagyobb slágerei többek közt olyan hazai nagyágyúk előadásában hallhatók, mint a Kowalsky meg a Vega, a...
 
Fotó: Tankcsapda/FB

A Tankcsapda frontembere a Playboy Man of the Year 2019 jelöltjei között

A Playboy magazin ezúttal is az olvasók véleményére kíváncsi és öt különböző kategóriában sorakoztatja fel hazánk meghatározó férfi egyéniségeit, hogy végül kiderüljön, kik nyerhetik el az év férfija címet – olvastuk a Marketing &Média Online-on.
 
 Örülünk minden apró fejlődésnek – Lerch István lassan gyógyul

Örülünk minden apró fejlődésnek – Lerch István lassan gyógyul

Arról még tavaly januárban számoltunk be, hogy intenzív osztályra került Lerch Istvánt. A V’Moto-Rock zenésze egy újévi családi ebéd közben kapott agyvérzést. Akkor még nem tudtuk, mekkora a baj, még reménykedtünk abban, hogy a következő koncertjén már ott lesz.
 
Fotó: Mathieu Zazzo

Bébiszitter volt Peter Gabrieléknél – immáron ötödik lemeze jelenik meg és jön Budapestre is

Charlie Winston alig pár napja megjelent, ötödik, Square 1 című lemezét mutatja be az A38 Hajón február 10-én.
 
Charlie és Demjén Ferenc zárja a barlangkoncerteket Fertőrákoson

Charlie és Demjén Ferenc zárja a barlangkoncerteket Fertőrákoson

A Fertőrákosi Barlanszínházban is véget ér a nyár és vele együtt az idei szezon is. Méltó évadbúcsúztatóként két legenda, Demjén Ferenc és Charlie ad közös koncertet szeptember 15-én, este 8 órai kezdettel.
 
 Innen indult Horváth Charlie pályája is – emléktábla került a legendás hely falára

Innen indult Horváth Charlie pályája is – emléktábla került a legendás hely falára

Május 9-én a Kispesti Munkásotthonban felavatták az NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának tizenötödik poptörténeti emlékpontját.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek