The Rolling Stones –1994 (Dante D'Orazio fotója a zenekar FB oldaláról)

A The Rolling Stones tagjai nem tudtak elmenni Charlie Watts temetésére

A Blikk értesülése szerint a rajongók kiakadtak azon, hogy Mick Jaggerék nem voltak ott a legendás dobos búcsúztatásán.
 
Martonvásáron tartja arénás koncertjének főpróbáját Charlie

Martonvásáron tartja arénás koncertjének ingyenes főpróbáját Charlie

Tizenkét kismacskát nevel, unokázik, és a ház körüli teendőket végzi. Mindez jelenti a pihenést és a kikapcsolódást Charlie-nak a rengeteg koncertje között. Jelenleg két kiemelt fellépésre készül: november 6-án az Arénában tartja meg áprilisban elhalasztott nagykoncertjét, melynek...
 
 
Fotó: The Rolling Stones/FB

Meghalt Charlie Watts

80 éves korában elhunyt a Rolling Stones dobosa. Nemrég arról számoltunk be, hogy noha a jövőre hatvanéves brit rockzenekar tavalyról elhalasztott turnéján Steve Jordan helyettesíti, Mick Jagger abban reménykedett, hogy zenésztársa később csatlakozni fog a bandához.
 
Fotó: Rolling Stones/FB

Charlie Watts nélkül indul turnézni a Rolling Stones

A Kisalföld információja szerint a legendás banda 80 éves dobosát Steve Jordan fogja helyettesíteni. A jövőre hatvanéves brit rockzenekar tavalyról elhalasztott turnéját pótolja szeptemberben.
 
Fotó: Charlie (FB)

Charlie 20 év után újra az EFOTT színpadán

Csaknem teljes a fesztivál zenei programja: 100 fellépő szórakoztatja majd a közönséget, a zenei paletta minden stílusát felvonultatva.
 
Makám, Charlie, Bagossy Brothers – Bartók Tavasz könnyedén

Makám, Charlie, Bagossy Brothers – Bartók Tavasz könnyedén

Az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek nemcsak a klasszikus és a világzene vagy a tánc műfajában ígér kikapcsolódást a művészetek iránt rajongók számára, de a május 28-áig tartó fesztivál programjában a magyar könnyűzene népszerű előadói is helyet kaptak.
 
 
Fotó: Czerkl Gábor

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki egyrészt a pályafutásáról mesél majd, illetve Charlie 1997-es, Annyi minden történt című nagylemeze dalairól, melyek szövegeit szintén ő...
 
Presser Gábor, Bagossy Brothers, Rúzsa Magdi: megvan a Petőfi Zenei Díjátadó időpontja

Presser Gábor, Bagossy Brothers, Rúzsa Magdi: megvan a Petőfi Zenei Díjátadó időpontja

A hagyományos nyári időpont és fesztiválos keretek helyett január 23-án a Duna Televízió kétórás show-jában adják át a Petőfi Zenei Díjakat. A fellépők biztonsága érdekében minden műsorszámot külön rögzítenek.
 
Amerika szívtiprója visszatért – de hozta a barátnőjét is

Amerika szívtiprója visszatért – de hozta a barátnőjét is

Charlie Puth azt mondja az új számáról: „Sokszor rosszul fejezem ki magam, így az esetek nagy többségében a zenén keresztül tudom átadni az érzéseimet. A „Girlfriend" is egy ilyen dal".
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
Charlie és Odett a Libadalomban

Charlie és Odett a Libadalomban

A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek