Így került a popcsizma a jazzrock asztalára – koncertbeszámoló

Az Osibisa és a Colosseum együttes párosítása látszólag popcsizma a fajsúlyos jazzrock asztalon, mert vajon hogyan vethető egybe a szinte diszkós Sunshine Day a Valentine Suittel? – írtam a Koncert.hu-ra az esemény ajánlásakor.

A Sunshine Day nem az Osibisa életében – koncertbeszámoló
Fotó: Osibisa

Ez egy Sunshine Day lesz – az Osibisa Budapestre jön

Osibisa és Colosseum közös koncert lesz az Erkel Színházban 2023. október 8-án a Krokodil Rock szervezésében, a „Nagy Generáció” című koncertsorozat keretében.
 
A hetvenes-nyolcvanas évek rockzenéjének világsztárjai az Erkel Színházban

A hetvenes-nyolcvanas évek rockzenéjének világsztárjai az Erkel Színházban

Az estek a Nagy Generáció koncertjei című rendezvénysorozat részei – az előadók ebben a formában (vagyis párban) csak Budapesten lépnek színpadra. Július 9-én a Manfred Mann's Earth Band és Jon Anderson, október 8-án a Colosseum és az Osibisa ad koncertet.
 
 
Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

A címmel csak az elejét akartuk venni a "nemismerekegynevetsemazegészből" kommenteknek, tőlünk korosztálytól függetlenül az megy és oda, ahová akar: például az alternatív elektronikus zene legjobbjait egybegyűjtő Colosseumba, a Sziget – ókori amfiteátrumokat idéző –...
 
Colosseum 2019. A helyszín nem csak ruhát, de szponzort is váltott.

Teljesen átöltöztetik az idei Szigetre a Colosseumot

Újragondolva és exkluzív külsőbe öltöztetve tér vissza a Samsung Colosseum. "A lenyűgöző méretek mellett izgalmas dizájnelemek teszik teljessé a látványt, az élményt pedig tovább fokozza majd a helyszín minden igényt kielégítő hang- és fénytechnikája" – ígérik a szervezők..
 
Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

A Budapesti Showszínház a RAM Colosseumban mutatja be február 13-án a musical koncertváltozatát.
 
Nikola Tesláról még nem készült musical. Eddig...

Nikola Tesláról még nem készült musical. Eddig...

Nikola Tesla - Végtelen energia címmel mutatnak be a tudós, feltaláló életéről szóló musicalt 2020. február 28-án a RaM Colosseumban. A musical dalait Sebestyén Áron jegyzi, a dalszövegekért és a dramaturgiáért Müller Péter Sziámi felel.
 
 
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a...
 
Fotó: Sziget Fesztivál

Komoly nemzetközi DJ-deszant a Szigeten

Összeállt a Colosseum teljes zenei felhozatala, a sorban olyan nevek vannak, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.
 
Megvan a Fonogram-díj várományosainak listája!

Megvan a Fonogram-díj várományosainak listája!

Április 4-én ünnepélyes keretek között kerül sor az idei Fonogram - Magyar Zenei Díj átadó ünnepségre, melynek helyszíne ezúttal a RaM Colosseum lesz. A jelöltek listája pedig mostantól nyilvános.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek