Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

2023/04/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A címmel csak az elejét akartuk venni a "nemismerekegynevetsemazegészből" kommenteknek, tőlünk korosztálytól függetlenül az megy és oda, ahová akar: például az alternatív elektronikus zene legjobbjait egybegyűjtő Colosseumba, a Sziget – ókori amfiteátrumokat idéző – ​​buliszínpadára.

Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

A Colosseum a nemzetközi fesztiválok tekintetében is kimagasló építészeti tér, egy izgalmasan megvilágított modern amfiteátrum, amely az innovatív fenntarthatósági megoldások egyedi példája. Létrejöttében, a helyszínt tervező Hello Wood nemzetközi hírű építészirodát a raklapok inspirálták – a Budapest Parknál a konténer a raklap –, építőanyagainak többsége újrahasznosított, újra hasznosítható vagy újra felhasználható. A 9 méter magas, 3000 fő befogadására képes Colosseum majd’ 5000 raklapból épül fel, a szerkezet nyers karaktere jól illeszkedik a mechanikus elektronikus zenéhez. A raklaposzlopok körívében két bár, a backstage valamint egy VIP zóna is helyet kap, táncterében pedig egy hatalmas „gladiátorfejbe” épített DJ pultban váltják egymást az underground elektronikus zene legjobbjai. 

Nézzük, kiket is várhatunk idén a raklapamfiteátrumba!

Az első nap programjában lesz majd Herrensauna XXL, Patrick Mason, VTSS, MARRØN, Estella Boersma, Sugar valamint u.r.trax.

Másnap érkezik Mall Grab, Partiboi69, KETTAMA b2b Miley Serious, Dj Gigola, JKS, Juicy Romance, Afriqua.

Augusztus 12-diki sorban ott lesz SHDW & Obscure Shape, Hadone, Marco Bailey, Stephan Krus és Asymptote.

A következő napon jön Soft Crash, Dj Tennis, Dixon, Massano, Marino Canal és GHEIST

Augusztus 14-én Courtesy, Anetha, Sven Väth, Byron Yeates valamint Chaos In The CBD.

A Sziget zárónapján pedig a TicketSwap Colosseum nemzetközi fellépői közt lesz Sara Landry, I Hate Models, Shlømo, Kobosil, Rebekah, Lokier, Lee Ann Roberts, Frazi.er és 999999999. 


 

Billie Eilish a 2023-as Sziget headlinere

 

A nap híre: eltűnik a toitoi és a por a Szigetről. Azért van 50 nevünk is...

 

Nagyszínpad! Hazai popsztárokkal lép fel a Szigetre készülő Superar gyerekkórus

SZiget Fesztivál 2023, Colosseum, elektronikus zene

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek