Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.
 
Fotó: Sziget Fesztivál

Komoly nemzetközi DJ-deszant a Szigeten

Összeállt a Colosseum teljes zenei felhozatala, a sorban olyan nevek vannak, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.
 
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
Fotó: vistanet.hu

Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.
 
Fotó: Balaton Sound

Új helyszín a Balaton Soundon: The Club

Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon: ismét jelentkezik a népszerű ELROW, és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek: a The Club.
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
 
A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel  a Müpában

A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel a Müpában

Ripoff Raskolnikov, a Pál Utcai Fiúk, Kováts Kriszta, Dj Bootsie, a Zagar, a Kistehén, a 30Y, Boggie és a Mörk is koncertet ad idén tavasszal és nyár elején a Müpában.
 
Fotó: Stuttgarter Zeitung

Django Reinhardt unokájával lép fel az Európai Roma Fesztiválzenekar

A legendás cigány dzsesszgitáros, Django Reinhardt unokája, Dotschy Reinhardt énekes is fellép az Európai Roma Fesztiválzenekarral február 10-én a Müpában.
 
Budapesti szilveszteri partit dicsér az olasz Vogue

Az olasz Vogue által is megdicsért szilveszteri buli idén még nagyobb dobásra készül

A fesztiváljainkra mindig is büszkék lehettünk, a "nagyok" elhoztak már pár babérkoszorút, de egy "kicsi" is elismerésben részesült: a Vogue Italia válogatásában ugyanis Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy szilveszteri fesztiválunk, a...
 
Legenda vagy létező ember: ki ismeri Acid Godot a partikról?

Legenda vagy létező ember: ki ismeri Acid Godot a partikról?

„Acid Godról egy öreg hippi haver mesélt nekem valamelyik katlanos acid partyn még a kilencvenes években. Bólogattam neki, persze, erre fél órával később rohan hozzám, hogy itt van! Lenyűgöző figura volt… Elkezdett érdekelni a sztorija és az évek során összeszedtem az urban...
 
A Dürerben bukkan fel a maszkos dobos

A Dürerben bukkan fel a maszkos dobos

Két telt házas dániai koncerttel kezdte meg turnéját a látványos koncertjeiről és azonnal ható dalairól ismert Smash Into Pieces. A körút részeként december 2-án a Dürerben is fellép a titokzatos csapat, akik a friss albumukat is elhozzák a fővárosba.
 
Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk megszabadulni a retro-korszaktól, hisz a Poptarisznya után egy másik legendás műsor tér vissza a múltból, ez pedig nem más, mint a Dévényi Tibi bácsi nevével összeforrt Három kívánság.
 
Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

A 27 millió követővel rendelkező, többszörös díjnyertes, világhírű hegedűművész bejelentette 2024-es európai és brit turnéjának dátumait,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A régi Olof Palme-bulik hangulatát idéző partival búcsúztatja kiállítását a Millenium Háza

Egyetlen és utolsó estére életre kelnek a "Mélység/élesség – Remekművek a magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből" című kiállítás képei, mely univerzumba most te is beléphetsz. Dresscode: monokróm.

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade, Janelle Monáe, Whitney Houston, Maria Callas, Edith Piaf mellett Blaha Lujza, Karády Katalin, Cserháti Zsuzsa, Rúzsa Magdi és még sokan mások "szerepelnek".
Új koncertek