De jó lenne, ha már szeptember 6-a lenne, és a Víztorony kerthelyiségében huhoghatnánk a világba...

De jó lenne, ha már szeptember 6-a lenne, és a Víztorony kerthelyiségében huhoghatnánk a világba...

Hogy mi lesz ott akkor? A debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntője, ahonnan 27 díjat vihetnek majd haza a legjobbak, például hat fesztiválos fellépést, sajtókampányt, rádiós jelenlétet és tévés zenélést.
 
Egy darabig nem lesz koncert a debreceni Főnix Csarnokban

Egy darabig nem lesz koncert a debreceni Főnix Csarnokban

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra felújítják a debreceni Főnix Csarnokot. A felújítás előreláthatólag a nyáron kezdődhet el, és 2021 második felére fejeződik be a tervek szerint.
 
 
Fotó: MTI

Óriáskerék, óriás kalendárium, eredeti hütte – Debrecenben ilyen lesz az adventi vásár

Óriáskerékkel, óriás kalendáriummal, finn lazaccal és brüsszeli gofrival várják a debreceni adventi vásár látogatóit.
 
Fotó: Filips Smith

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!
 
Fotó: Debreceni Bor- és Jazznapok

80 borászat, 45 koncert, 221 zenész az ország legnagyobb gasztrojazz jamboree-ján

Nyolcvan hazai borászat, 45 koncert, jazzmozi és kézműves vásár is várja a nagyerdei Békás-tó partján augusztus 1. és 4. között a Debreceni Bor- és Jazznapok látogatóit.
 
Fotók: Rockstar Photography

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.
 
 
Fotó: Campus Fesztivál

Félezer program, több mint ezer zenész: egy hét múlva Campus Fesztivál

Csaknem félezer program várja július 17-től négy napon át az érdeklődőket a debreceni Campus Fesztiválon: 248 zenei formációban több mint ezer zenész és mintegy 200 egyéb program kínál kikapcsolódási lehetőséget a Nagyerdőben.
 
A Campus ismét komoly elismerést kapott

A Campus ismét komoly elismerést kapott

2017 után immár második alkalommal választotta be az európai fesztiválokat minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legrangosabb fesztiválok sorába a Campust.
 
A Debreceni Egyetem virágkocsija (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város címmel esti karneváli felvonulást rendeznek a Debrecen belvárosában.
 
Fotó: Akon/Twitter

Akon lesz a Campus Fesztivál sztárfellépője

Igen sokat kellett várni a 2018-as Campus Fesztivál fellépőinek listájára, de végre lehullt a lepel. Összesen négy külföldi látogató és megannyi magyar kedvenc lesz látható és hallható a Nagyerdőben.
 
Fotó: Debrecen.hu

Háromezer kiló debreceni páros a Zamat fesztiválon – nem semmi!

Három nap alatt összesen háromezer kilogramm debreceni páros kolbásszal – és természetesen koncertekkel várják az érdeklődőket a hétvégén a Nagyerdőbe, a Zamat fesztiválon.
 
Kétszer félszáz év a rock and rollban

Kétszer félszáz év a rock and rollban

Két életút, amely a hetvenes években találkozott, összefonódott a zenével és a mai napig együtt fut...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek