Hozza a dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.
 
Nem tudjuk, kik a többiek. Fotó: Posta Tamás

Ahol az egy zenekarra jutó Péterek és Gergők száma a legmagasabb: Kertekalatt

Megjelent a debreceni Kertekalatt készülő nagylemezének első dala – a Hangfoglaló Programnak köszönhetően a zenekar egy egészen egyedi klipet is készíthetett az album beharangozó dalára.
 
 
A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie tizedik része Debrecent mutatja be a Tankcsapda dalán keresztül.
 
Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

A Szólj Be a Papnak! egy havi rendszerességgel jelentkező vitaműsor Debrecenben: a három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával indult a kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”, vagyis, hogy alkalmat adjanak főleg olyanok számára, akik nem járnak se templomba,...
 
 Pandora szelencéje újra bezárult: P.Box helyett itt a MoneyRoll

Pandora szelencéje újra bezárult: P.Box helyett itt a MoneyRoll

Az igazság az, hogy P.Box, vagy hosszabban: Pandora's Box-ügyben kissé elveszítettük a fonalat, ezért a Wikipédiához fordultunk segítségért.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
 
Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.
 
Nem marad el, csak átalakul a virágkarnevál Debrecenben

Karnevál nélküli virágkarnevál lesz Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban – tájékoztatott a város kulturális alpolgármestere, Puskás István.
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál osztódással éli túl ezt a hardcore nyarat

És újra, és újra, és újra... Úgyis tudjátok már a szokásos szöveget. Campus Fesztivál törölve. Azonban...!!!
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál döntött

Teljes a bizonytalanság a járvány végével kapcsolatban, noha a fesztiválok kis százaléka közölt bármi konkrétumot is, a többségük várakozik... A júliusi Campus Fesztivál szervezőinek fejében most fordult meg a gondolat, hogy inkább kihagyják az idei szezont.
 
A 2017-es buli fotója (HAON)

Hogy volt? Hangról hangra, a felvételeket lelassítva tanulták meg a számokat

A fiatalabban kedvéért osztjuk meg az alábbi történetet, lássátok, hogy bezzegamiidőnkben nem a bőség zavarával küzdöttek a zenekarok, amikor a technikáról volt szó...
 
Fotó: Mike (Pexels)

Edények, fedők, flakonok – ezeken gyakorolnak a karanténba szorult ütősök

A Debreceni Egyetem zeneművészeti karának ütős hallgatói közül is sokan csatlakoztak ahhoz a kihíváshoz, amelyet az egyetem egy korábbi hallgatója Weimarból indított el a napokban.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek