Namaste: ismét Budapesten lép fel Deva Premal és Miten

Ismét Budapesten koncerteznek a mantrazene talán legismertebb képviselői – legutóbb 2019-ben koncertezett nálunk a zenész házaspár, a cikk végén olvashatjátok a beszámolónkat róla.

Namaste: ismét Budapesten lép fel Deva Premal és Miten
Fotó: Erdőfű zenekar/FB

Két magyar előadó is bekerült az Upbeat legjobbjai közé

Két magyar művész is szerepel a kiválasztott tíz előadó között, akik megkaphatják az Upbeat zenei platform Best New Talent Díját szeptemberben. A szakmai zsűri csaknem száz produkció közül választotta ki a legjobbakat.
 
Fotó: Music Moves Europe. De hogy ki a plusz 2 a fotón,a rról nem szól egyetlen híradás sem.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven...
 
 
Fotó: A38

Szavazzatok a magyar énekesnőre – jelölték a Music Moves Europe díjra!

A magyar Devát is jelölték a 2022-es Music Moves Europe díjra, amely az EU kortárs könnyűzenei elismerése. A közönségdíjat természetesen a közönség szavazza meg, hajrá!
 
Új listavezető és több új szereplő a legexportképesebb magyar zenekarok listáján

Új listavezető és több új szereplő a legexportképesebb magyar zenekarok toplistáján

Elkészült a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda újabb összesítése a nemzetközi közegben piacképesnek ítélt hazai előadókról. A szakemberek által összeállított toplistát a Platon Karataev vezeti Дeva /Deva/ és a The Qualitons előtt.
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Rózsaszirmok, közös tánc, mantrák

Rózsaszirmok, közös tánc, mantrák – katarzis a javából

Ahogy az előző évben is olvashatták a beszámolómban, úgy idén is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni Deva Premal, Miten és Manose hármasáról, akik a mai kor emberei számára hoznak abszolút felüdülést a tibeti és indiai mantrák éneklésével-énekeltetésével. A Namaste...
 
 
Namaste! Deva Premal, Miten és Manose újra Budapesten

Namaste! Deva Premal, Miten és Manose újra Budapesten

Hatalmas felelősséggel a vállukon ezek a Zenészek olyan csodát képviselnek, amelyhez foghatót ritkán élhet meg a közönség. Szakadatlanul járják a világot, eljuttatva a békét és az elfogadást, a spirituális egyesülés lehetőségét mindenkihez. Deva Premal, Miten és Manose október...
 
Még életünkben nem voltunk mantrakoncerten – eljött az idő!

Még életünkben nem voltunk mantrakoncerten – eljött az idő!

A Deva Premal-beszámolót Schwartz Dávidnak köszönhetjük, aki annyira őszinte, nyitott és lelkes, hogy képes rácsodálkozni arra, milyen az, amikor kétezer ember együtt énekel... Mintha nem állt volna még ekkora közönség előtt :)
 
Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek