Van mit megünnepelnie a Freakin’ Disconak az A38-on!

A Freakin’ Disco felkerült a HEMI Music Awards és mentorprogram shortlistjére, vagyis a kilenc döntős zenekar közé. A nagyszerű hírt a zenekar április 25-én az A38 Hajón ünnepli egyetlen tavaszi, budapesti koncertjével, melyen a brit Henge lesz a vendégük.

Van mit megünnepelnie a Freakin’ Disconak az A38-on!
A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A francia LANDMVRKS koncertjére közel két hónappal a buli előtt el is kelt minden jegy, így a május 2-i esemény átkerült a Dürerből az Akvárium Klub NagyHalljába.
 
Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

28 zenekar, 3 színpad, lélegzetelállító természeti környezet és rengeteg meglepetés várja július 4-7-ig a Slunjba érkezőket. Sőt, ha bemelegítenél a fesztiválra, június 7-én Zágrábban a legendás Klub Močvara-ban megteheted a Bear Stone Warmup-on, ahol fellép az osztrák Mother’s...
 
 
Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

A funky zene nagyágyúi sorakoznak fel 2024. június 27-én az MVM Dome-ban a Funky Fesztiválon. A három ikonikus zenekar garantálja majd a fergeteges hangulatot, a koncertek között pedig a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László gondoskodik a hangulatról.
 
Fotók: Sanja Matic, Marko Lopac

Ez a horvát fesztivál évek óta fent van a bakancslistánkon: BEAR STONE

Minden évben, amikor felkerül az aktuális fesztiválról az anyag, megfogadjuk, hogy na, majd most! Idén talán el is jutunk. Az az igazság, hogy bármilyen zenét játszhatnának, olyan helyen van, ami magában garantálja a felejthetetlen élményt.
 
Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe,...
 
A hetvenes-nyolcvanas évek rockzenéjének világsztárjai az Erkel Színházban

A hetvenes-nyolcvanas évek rockzenéjének világsztárjai az Erkel Színházban

Az estek a Nagy Generáció koncertjei című rendezvénysorozat részei – az előadók ebben a formában (vagyis párban) csak Budapesten lépnek színpadra. Július 9-én a Manfred Mann's Earth Band és Jon Anderson, október 8-án a Colosseum és az Osibisa ad koncertet.
 
 
Felmegyünk a horvát hegyekbe? Idén is lesz Bear Stone Fesztivál

Július második hétvégéjén felmegyünk a horvát hegyekbe? Idén is lesz Bear Stone Fesztivál

A Bear Stone Festival tavaly a semmiből bukkant fel a régió fesztiváltérképén, és azonnal berobban a legizgalmasabb kisfesztiválok sorába. A psyhs-stoner-rock fesztiválon a headliner maga a természet...
 
Fotó: Vedran Božičević

Az új legnagyobb kisfesztivál: Bear Stone – magyar fellépővel

A Bear Stone Festival idén a semmiből bukkant fel a régió fesztiváltérképén, és azonnal berobban a legizgalmasabb boutique fesztiválok sorába. Az induló év a legjobb reklám lett nekik, és idén jó eséllyel megduplázzák a psyhs-stoner-rockrajongók számát egy olyan fesztiválon, ahol a...
 
Fotó: Feryne/FB

Magyar nevek az Amsterdam Dance Eventen

Ma kezdődik a Buma kezdeményezésére létrejött Amsterdam Dance Event (ADE), a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb elektronikus zenei fesztiválja és konferenciája.
 
Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

A hollókői vár tetején forgatott Levegő, az egri Török Fürdőben rögzített Víz és a Hortobágyi Nemzeti Parkban felvett Tűz után itt a Kerekes új koncertfilmje, amely egyben egy 2,5 éves projekt záróeseménye is, amelynek majdnem befellegzett..
 
Fotó: Pearl Jam/FB

Elmaradt a bécsi és a prágai Pearl Jam-koncert

A 24.hu értesülése szerint a két koncertet azért volt kénytelen lemondani a zenekar, mert az énekes, Eddie Vedder tönkretette hangszálait, amikor extrém időjárási körülmények közepette lépett fel Párizsban.
 
Fotó: Keep Floyding

Az aquincumi romok között a pompeii romok között rögzített koncertből is felcsendülnek részletek

A hasonló, nagy sikerű koncert után ismét az Aquincumi Polgárvárosi Amfiteátrumban lép fel a Keep Floyding. A legendás brit csapat, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő együttes április 29-én az ókori romok között az Atom Heart Mother című lemez dalait és más ismert...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek