Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.
 
A koncert, amit te irányítasz

A koncert, amit – LED-karkötőkkel – te irányítasz

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik...
 
 
Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Egy igazán egyedülálló koncert lesz a Barba Negrában március 18-án, ahol a hazai sztárzenészek mellett egy igazi világsztár, a Colosseum és a Uriah Heep basszusgitárosa, Mark Clarke lép színpadra olyan zenészekkel, mint Takáts Tamás, Závodi János és Gerdesits Ferenc.
 
Fotó: PMJ/FB

Újra Budapesten koncertezik a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ”LIFE IN THE PAST LANE TOUR” elnevezésű világturnéjába: 2023. október 17-én az MVM Dome-ban adnak koncertet.
 
Minden koncertjét IS elhalasztja Justin Bieber, Budapestre sem jön

Justin Bieber nem pótolja budapesti lemondott koncertjét sem

Bieber októberben jelentette be, hogy elhalasztja a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható tájékoztatás – kaptuk akkor az...
 
Charlotte Gainsbourg és Rebel Wilson új filmjéhez írt filmzenét Gruff Rhys

Charlotte Gainsbourg és Rebel Wilson új filmjéhez írt filmzenét Gruff Rhys

Február 24-én, egy dupla album formájában jelenteti meg azt a filmzenét, melyet a "The Almond and the Seahorse" című filmhez készített, mindezt a Rough Trade Records gondozásában.
 
 
Akvárium a négyzeten: Orosz rockikon lép fel Budapesten hétfőn

Ukrajnáért zenél az oroszok Bob Dylan-je hétfőn az Akváriumban

Az orosz rockzene egyik ikonikus alakja, Borisz Grebenscsikov ad koncertet az Akvárium Klubban január 23-án.
 
Madonna világ körüli turnéra indul

Madonna amerikai és európai turnéra indul

A 64 éves világsztár első albuma 40 éve, 1983-ban jelent meg. Ezt nyáron kezdi el ünnepelni Amerikában a The Celebration elnevezésű turnéval, ősszel és télen pedig Európában folytatja – számolt be a Népszava.
 
Vajon A DAL zsűrijében is benn lesz idén? (Fotó Wolf K./ FB)

Sokan érdeklődnek a debreceni kortárs könnyűzenei szak iránt

Több új szakot indítanak szeptembertől a Debreceni Egyetemen (DE), köztük a hazánkban egyedülálló, de a világban is ritka kortárs könnyűzenei szakot, amely iránt máris komoly a hallgatói érdeklődés – közölte az intézmény oktatási rektorhelyettese sajtótájékoztatón...
 
A fotó illusztráció (Edoardo Tommasini/ pexels.com)

20 elég jó koncert februárban – beindul az év!

Ha úgy vesszük, hogy a január laza bemelegítés volt az előttünk álló évre, akkor a február már eléggé odapörköl a koncertérzésnek.
 
Peppa malac szerdán Budapestre jön

Peppa malac szerdán Budapestre jön

December 28-án a budapesti BOK csarnokban lesz látható a Peppa Pig's Celebration című élő gyermekelőadás. A magyar turné során ezután még Szegeden, Pécsett és Veszprémben is találkozhatnak a kicsik a kedvenc mesehőseikkel.
 
Fotók: J. Bibeber, M. Bublé/FB

Justin Bieber megint kiszállt egy időre, Michael Bublé teljesen offolná a zenélést

A Telex információja szerint a Szigetet is megjárt sztár ismét szünetet tart, Bublé pedig a Starity értesülése alapján inkább főállású apa lenne, mint zenész.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek