ANTHRAX: 40 éves jubileuma Barba Negrában

ANTHRAX: 40 éves jubileumi ráadás a Barba Negrában

Bár idén ünnepli 40. születésnapját a thrash legenda Anthrax, a jubileumi turnét egy 28 dátumos, teljes európai headliner turnéval egészítik ki 2022 őszén. Budapestre október 31-én érnek.
 
Fotó: Márton Gábor

A 25 éves colorStar bekapcsolta az időgépet

Az idén negyedszázados születésnapját ünneplő zenekar 25 héten keresztül mutatja be az elmúlt évek eseményeit, 1999-hez érve pedig végre mindenkihez eljuthatnak annak a maxinak a felvételei, amelyek eddig csak a kőkemény colorStar-rajongók polcain voltak megtalálhatók.
 
 
Fotó: Tóth Gabi/FB

Így néz ki a pápa miséjét megelőző kétórás műsor a Hősök terén

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) lezáró, fél 12-kor kezdődő mise előtt egy kétórás "kulturális műsor" lesz.
 
Fotó: Tóth Gabi/FB

Tóth Gabi lép fel a pápa előtt a Hősök terén

A Telex vette észre az énekesnő (kicsit bénára sikerült) bejelentését, amelyből kiderül, hogy ő énekel majd a Hősök terén a pápa miséje előtt.
 
A38 ünnepi találkozó/fotó: Gündüz Attila

Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális platformot az A38-nak

Tizennyolc éves működése során az A38 Hajón közel 3500 koncertfelvétel készült, ezt az őrületes mennyiségű anyagot a lehető legjobb eszközökkel rögzítette a stáb. A rögzítés, archiválás és közzététel folyamata szorosan kötődik a Menyhárt Jenő által megálmodott platform...
 
Kell valami, amibe kapaszkodhatunk  – Siklósi Örsre emlékezik az AWS szeptemberben

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.
 
 
Fotó: Scooter

Töp, töp, töp: na ki ad koncertet az EFOTT-on?

A Scooter is fellép az EFOTT-on. Deja vu-nk van: 2019-ben ugyanezt a mondatot írtuk le. Az amerikai rapper, Flo Rida mellett ők képviselik a Velencei-tónál a külföldi fellépőket.
 
Nem marad el a Múzeumok éjszakája!

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal várják a látogatókat. Mindegyik programhoz védettségi igzolvány szükséges.
 
Idén végre eljut az EFOTT-ra Flo Rida

Idén végre eljut az EFOTT-ra Flo Rida

Az emberben persze felmerülnek kétségek a delta variáns előretörése kapcsán, de egyszerűen nem hisszük, hogy bármi közbejöhetne: idén tényleg ott lesz az EFOTT-on, és várhatóan hatalmas bulit csap majd a Velencei-tó partján az amerikai rappersztár, Flo Rida.
 
Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Az európai dalverseny amerikai verziójában az ötven tagállam, valamint Amerikai Szamoa, Guam, az Észak-Mariana-szigetek, Puerto Rico, a Virgin-szigetek és Washington D.C. egy-egy szólóelőadója, duója, együttese vagy lemezlovasa száll versenybe az ország legjobb dala cím elnyeréséért
 
Fotó: Charlie (FB)

Charlie 20 év után újra az EFOTT színpadán

Csaknem teljes a fesztivál zenei programja: 100 fellépő szórakoztatja majd a közönséget, a zenei paletta minden stílusát felvonultatva.
 
Fotó: BFZ

BFZ: Ingyenes családi nap az Aquincumi Múzeumban

Ingyenes családi napot rendez a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) június 12-én a budapesti Aquincumi Múzeumban – óránként kezdődő zenei programokkal, néptánccal, játékokkal.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek