Amikor örülünk annak, hogy nem lett igazunk: a System Of A Down Magyarországra jön!

Amikor örülünk annak, hogy nem lett igazunk: a System Of A Down Magyarországra jön!

Nemrég azon búsongtunk, hogy bár európai turnéra indulnak, úgyse' jönnek hozzánk... Hát, DE!!!! A System Of A Down végre Budapesten is fellép, első önálló magyarországi koncertjük 2020. június 17-én lesz a Budapest Arénában.
 
Európában turnézik a SOAD – találgatni sem érdemes, hozzánk nem jönnek

Európában turnézik a SOAD – találgatni sem érdemes, hozzánk nem jönnek

2017 után jövő nyáron újra Európában turnézik majd a System Of A Down – olvastuk a Rockbookon.
 
 
Fotó: Pexels.com

A bíróság a Kraftwerknek adott igazat egy húsz éve tartó jogvitában

A zenekar és Moses Pelham zenei producer közötti jogvita vége hatással lesz az egész zeneiparra, mert a precedens értékű döntés során szigorította a zenerészletek másolásának, az úgynevezett samplingnek a szabályait az Európai Bíróság – írja a 24.hu.
 
Fotó: Dürer kert

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de még az csak az idei évé sem. Illetve hát... egyáltalán nem lett volna ez rossz koncert, ha az ember csak úgy általában betéved egy ismeretlen...
 
Fotó: menyhárt Jenő 60/FB

Az éneklés évei – Menyhárt Jenő 60

Elöljáróban annyit, hogy erősen elfogult vagyok Menyhárt Jenővel szemben. Tizenévesen nagyrészt az ő zenéin és szövegein szocializálódtam. Imádtam. (Az akkori dolgait a mai napig). De mint majd kiderül, ez az elfogultság sem mindig szül tisztán pozitív eredményt.
 
Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várják az érdeklődőket május 12-én, vasárnap a Szabadság téren.
 
 
Fotó: Szatmári Gergely

Menyhárt Jenő 60 – egyszeri, különleges koncert a kerek évfordulóra

Az Európa Kiadó dalszerző-gitáros-énekese április 14-én egyszeri, különleges koncertet ad a budapesti MOM Sportban, ahol vendégként fellép Kiss Llászló, Víg Mihály, Müller Péter Sziámi, Hegyi Zoltán, Varga Orsolya és Menyhárt Leó is.
 
Fotó: Stuttgarter Zeitung

Django Reinhardt unokájával lép fel az Európai Roma Fesztiválzenekar

A legendás cigány dzsesszgitáros, Django Reinhardt unokája, Dotschy Reinhardt énekes is fellép az Európai Roma Fesztiválzenekarral február 10-én a Müpában.
 
Fotó: Est.hu

Remek zenész volt – Az Európa Kiadó frontembere Peter Ogiról

Peter Ogi figyelemre méltó életművet hagyott maga után – nyilatkozta Menyhárt Jenő, az Európa Kiadó frontembere pályatársára emlékezve.
 
Fotó: Hangfoglaló Program

Tudtátok, mi volt eredetileg Varga Miklós Európájának a címe?

Az 1980-as évek egyik legmeghatározóbb énekese, az Európa című sláger szerzője mesélt az Azok a régi csibészek közönségének többek között kalandos pályakezdéséről, főbb szerepeiről, az Európa mesébe illő keletkezéstörténetéről és Vikidál Gyulához fűződő kapcsolatáról.
 
Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.
 
Fotó: YouTube

Annyira hangos volt a Metallica, hogy felkeltette a várost!

Bár az együttes Los Angelesben alakult meg, San Francisco-t tekintik otthonuknak. Mondhatjuk tehát, hogy “otthon” adtak egy koncertet szerdán, amit nem csak a rajongók tudtak végighallgatni a koncert helyszínén.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek