Online Európa-nap

Online Európa-nap – reggeli tornával és Caramel-koncerttel

Idén is lesz Európa-Nap. Igaz, csak online formában, viszont a menüben koncertezőként megjelent Szalóki Ági és Caramel neve. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy streamelt vagy korábban rögzített verzióról van szó.
 
Önálló életet él Varga Miklós Európája

Önálló életet él Varga Miklós Európája

Először a Nagy Szilárd-Ragány Misa duó gondolta újra, szerintünk elég csasztuskás, maga a szöveg kissé eklektikusnak tűnik és a prozódia is sántít helyenként, de valami miatt ti szeretitek.
 
 
Fotó: Pexels

A zenészek túlnyomó többségét kihagyták a streaming bevételekből

A jövedelem nélkül maradt előadóművészek segítséget kérnek az Európai Bizottság elnökétől, akinek támogatására az online zeneszolgáltatásból származó bevételek méltányos megosztásában is számítanak.
 
Fotó: lanadelrey.com

Elment a hangja – lemondta európai turnéját Lana Del Rey

A Blikk értesülése szerint négy hét némaságra ítélték orvosai az énekesnőt.
 
Nagyra értékelte a depressziót King Krule

Európai turnéra indul King Krule, sajnos egyelőre nincs magyar dátum

A jellegzetes hangú brit zenei zseni, Archy Marshall, – azaz King Krule – két évvel ezelőtt a magyar közönség előtt is bizonyított egy telt házas A38 Hajós koncert alkalmával.
 
Fotó: Dustin Rabin (FNM/FB)

Egy teljes koncertje bevételét ajánlja fel az ausztráloknak a Faith No More

Faith No More júniusban indítja európai turnéját – rögtön egy jótékonysági koncerttel: 9-én érkeznek a manchesteri O2 APOLLO koncertterembe. A koncert teljes bevételét az ausztráliai mentésben közreműködő alapítványok és szervezetek számára ajánlották fel ma.
 
 
Fotó: Faith No More/FB

Egyelőre nem szerepel magyar állomás a Faith No More európai turnéjában

A Facebookon többször imára szólítottuk fel a nagyérdeműt, amikor kezdték bejelenteni a helyszíneket. Az imát ne tessenek abbahagyni, egyelőre azonban várat magára a beteljesülés.
 
Fotó. József Attila Színház

Mi köze van Tóth Mancinak az Európa Kiadóhoz?

Rendhagyó előadás lesz január 29-én a József Attila Színházban: akik jegyet váltanak a Lila ákác című előadásra, azok közvetlenül a darab után részt vehetnek egy Európa Kiadó koncerten is, így aznap kétszer is felcsendül majd a Szabadíts meg a gonosztól című örökzöld.
 
Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes = LEANDER OKTETT

Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes = LEANDER OKTETT

Köteles Leander új formációval jelentkezik a Leander Kills és a Leander Szimfonik fúziójával. A különleges formáció első koncertje különleges helyszínen kerül megrendezésre, az Európa Hajó nyitott teraszán, ebből következően nem mostanában, hanem 2020. június 21-én.
 
Fotó: hollywoodvampires.com

Talán mégsem issza halálra magát Johnny Depp karácsonyig, mert a nyár végén Európában kell turnéznia

Pár napja attól harsogott a bulvár, hogy a színész-zenész barátai a médiához fordultak kétségbeesésükben, mert Depp annyit iszik, hogy talán a karácsonyt sem éri meg.
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Amikor örülünk annak, hogy nem lett igazunk: a System Of A Down Magyarországra jön!

Amikor örülünk annak, hogy nem lett igazunk: a System Of A Down Magyarországra jön!

Nemrég azon búsongtunk, hogy bár európai turnéra indulnak, úgyse' jönnek hozzánk... Hát, DE!!!! A System Of A Down végre Budapesten is fellép, első önálló magyarországi koncertjük 2020. június 17-én lesz a Budapest Arénában.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek