FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
FEZEN Klasszik

FEZEN Klasszik: a különbözetet leihatod a büfében!

Bár az idei hagyományos FEZEN fesztiváltól is könnyes búcsút kellett vennünk, a szervezők ígéretéhez híven, szeptemberben jönnek egy 3 napos mini változattal: csak hazai fellépőkkel!
 
 
Fotó: Novák Viktor

Nem jönnek át az amerikai zenekarok Európába

Legalábbis ez a FEZEN tapasztalata, ami feltehetően nem fog eltérni a többi nyári fesztivál tapasztalásától, hiszen ezt már megjósolta a kormányközeli Magyar Turisztikai Ügynökség is. :(
 
Olyan Sziget fesztivál, mint a tavalyi, nem lesz

Olyan típusú Sziget fesztivál, mint a tavalyi, nem lesz

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával beszélget (mármint neki tartja a mikrofont) az elveszettnek hitt Szujó Zoltán. Sok mindenről esik szó a negyedórás podcastban, a legvégén kerül terítékre a fesztiválkérdés.
 
Fotó: laweekly.com

Metálosok, ne sírjatok: két bandával erősíti a tábort a FEZEN

Két amerikai zenakarral bővítette idei fellépőlistáját a FEZEN. A már korábban bejelentett Amon Amarth, Anthrax, Death Angel mellé érkezik a Danzig és a Cro-Mags is.
 
Fotó: Fezen/FB

Kemény zenékkel indít a 2020-as FEZEN

Örülhetnek a metálrajongók a FEZEN év végi villantásának, ugyanis a 2020-as idényben már biztos fellépőként könyvelhetünk el három nagyágyút. Bár a szervezők ígérete szerint ez a szám növekszik majd és a stílus is bővül, jövőre is színes felhozatallal kívánják...
 
 
Hobo a gondolatok embere, Bill az érzelmeké – Fezen utolsó rész

Hobo a gondolatok embere, Bill az érzelmeké – Fezen utolsó rész

A Fezen nekünk harmadik, egyébként negyedik, egyben utolsó napjára már rutinos fesztiválozókká váltunk.
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta

Tudsz énekelni? Nem! Úgy lesz az igazi! – Ez volt a Fezenen pénteken

A Fezen nekünk második, egyébként harmadik napjára már rutinosan autóval mentünk. Elég korán értünk ki, és legnagyobb meglepetésünkre az egész placc ragyogott a tisztaságtól, már amennyiben egy füves, homokos tér ragyogni tud. Mindenesetre az előző este eldobált söröspoharaknak,...
 
Mohácsi Márta fotói

Kihívás: nem szereti a fesztiválokat – elment a Fezenre tudósítani... (1.rész)

Jelenleg a Fezenes botránytól hangos a sajtó: a rendezvény közösségi oldalán azt közölték, körülbelül 15-20 "viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén vasárnap a hajnali órákban. Információik szerint komolyabb sérülés nem történt, de a...
 
Elmarad a Cradle of Filth-koncert a Fezenen

Elmarad a Cradle of Filth-koncert a Fezenen

A szervezők egy rövid posztban tájékoztatták a közönséget arról, hogy a londoni reptereken kialakult válság miatt elmarad a black metalt gótikában alaposan meghempergető Cradle of Filth koncertje.
 
Thomas Anders és a Korda házaspár is a FEZENen bulizik idén nyáron

A Korda-házaspár és a fél Modern Talking is a FEZEN-en bulizik idén nyáron

Feszegeti a saját határait, egyben tovább is borzolja az ős-FEZENesek idegrendszerét a fehérvári fesztivál szervezőgárdája, ugyanis idén nyáron ők is ráfekszenek retro-hullámra. Ennek köszönhető, hogy az egykori Modern Talking-tag, Thomas Anders és Korda György is a fellépők közé...
 
Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek