Fotó: FEZEN Facebook

Dj Bobo és finn folkmetál: beugrottunk a FEZEN-re

A hétvégén folytattuk fesztiváljáró körutunkat, ahol ezúttal Székesfehérvár volt a célpont. A rockerek kedvenc gyülekezőhelyének kikiáltott FEZEN a maga puritánságával, ugyanakkor egyre bővülő programkínálatával még mindig a kedvenceink közé tartozik.
 
A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

Idén én azt a napot vártam a legjobban, nem hiába: régről gyökerező imádatom tárgya, az általam csak Fred bácsiként emlegetett Fred Durst és csapata, a Limp Bizkit ismét bebizonyította, nem véletlenül lettek akkora sztárok évekkel ezelőtt. No, de tekerjünk vissza a történet elejére.
 
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Május végén immár hagyományosan 3 napra lezárják a Szabadság tér környékét, ami ebben az időszakban a Belvárosi Fesztiválnak ad otthont. Idén május 25-27. között várják a látogatókat gyerekprogramokkal, gasztro kiállítással – és persze rengeteg zenével.
 
Klipsztori: Diszkógömb, popmetál, Fish!

Klipsztori: Diszkógömb, popmetál, Fish!

Felemás címmel zúdult ránk a Fish! zenekar új dalához készült klip, ami az idén megjelenő új albumuk előfutára.
 
Figyelem: ingyenes, de max. 300 ember fér be!

Figyelem: ingyenes, de max. 300 ember fér be!

Első alkalommal, de minden bizonnyal hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Soroksári Ifjúsági Fesztivál, ahol a humor és a zene lesz főszerepben.
 
 
Deák Krisztián remek fotója, forrás: a buli FB-eseménye

Bandaháború – vagy mi – a Soroksári úton

Nem tudom, hogy az úgynevezett gettókban hogy csinálják a dolgot, de a tegnapi balhé egészen békésre sikeredett. Már ami a a Supernem és a Fish! bandaháborúját illeti.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek