A lovag, akit mostantól úgy hívnak Sir Michael Eavis – III. Károly lovaggá ütötte a Glastonbury alapítóját

A kultúra és a sport kiemelkedő képviselői szerepelnek a brit uralkodó újévi kitüntetési listájának vezető helyein. Az elismerések kitüntetettjeinek listáját évente kétszer, az uralkodó júniusi "hivatalos" születésnapján és újév előtt hirdetik ki, idén 227 nevet tartalmazott. A legfiatalabb kitüntetett 9, a legidősebb 97 esztendős.

Fotó: glastonbury.gov.uk
A Glastonbury árnyékos oldala

A Glastonbury árnyékos oldala

Egyre-bukkannak fel a videók az idei fesztivál nagy neveivel: a felvételek hatalmas bulikról, remek koncertekről tanúskodnak. A szervezők azonban nem a jóleső fáradtság érzésével keltek fel a fesztivál utolsó napján...
 
Fotó: Galstonbury/FB

Arctic Monkeys, Guns N' Roses, Blondie – na, melyik fesztivál lesz ez?

Tovább is van, mondjuk még: Lizzo, Lana Del Rey, Lil Nas X, Manic Street Preachers, Wizkid, Cat Stevens – és hát Elton John – s ekkor már tudjuk, hogy az idei Glastonbury fesztiválról van szó.
 
 
Fotó: Glastonbury fesztivál

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Lövésünk sincs, lázba hoz-e egyáltalán még valakit egy streamelt fesztivál híre... Mindenesetre olyan nevekkel próbálunk némi érdeklődést kiváltani, mint a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice.
 
Fotó: Glastonbury 2019

Kempinget nyitnának a Glastonbury helyszínén

Az már akkor is megmásíthatatlan tény, hogy a fesztivál elmarad, ha Nagy-Britannia már a júniusi nyitást fontolgatja. A Glastonbury főszervezői – apa és lánya – azonban mindent megtesznek azért, hogy a fesztivál neve a 2022-es reménybeli visszatérésig se merüljön feledésbe.
 
 
Nem minden papsajt – nagy bejelentést tett a Glastonbury

Nem minden papsajt – nagy bejelentést tett a Glastonbury

A szólást persze Michael Eavis,a fesztivál alapítója nem ismerheti, nagyjából azt jelenti, hogy nem sikerülhet mindig minden... A tavalyi után az idei rendezvény is elmarad a Worthy Farmon, ahol most színpadok helyett sajtot készítenek.
 
Elmarad a Galstonbury fesztivál

Elmarad a Glastonbury fesztivál

Úgy volt, hogy még azért kivárnak egy kicsit – de Emily és Michael Ewis meghozták a döntést.
 
A Galstonbury atyja beoltatta magát

A Glastonbury atyja beoltatta magát

Mint ahogy azt már többször jeleztük, nincs semmiféle becsípődésünk a Glastonburyt illetően – úgy tekintünk rájuk, mint kormányunk Ausztriára: ők a mi laboratóriumunk, a velük kapcsolatos eseményekből következtetünk a komplett európai fesztiválszezon alakulására. Csak mi...
 
Ma az a nap van, amikor megint úgy néz ki, hogy lesz Glastonbury fesztivál

Ma az a nap van, amikor megint úgy néz ki, hogy lesz Glastonbury fesztivál

Nem függ az életünk a Glastonbury-től, feltehetően soha nem jutunk el a fesztiválra, egyetlen pennyt sem fizetnek a reklámért, mégis minden megmozdulásukat követjük, mert az egyetlen rendezvénynek tartjuk, amelynek szervezői kirakatban közvetítik azt az elkeseredett vergődést, ami ma...
 
Fotó: Glastonbury

Paul McCartney szerint nem lesz 2021-ben Glastonbury fesztivál

Az egykori Beatle lett volna az idei, jubileumi rendezvény fő headlinere. Most azt nyilatkozta, kevés esélyt lát a 2021-es fesztivál megrendezésére.
 
Fotó: Galstonbury Festivals FB

Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett közönségét – ráadásul háromszor?

A kérdést nem mi tettük fel, nekünk ez elég utópisztikusnak tűnt volna – utópiákkal meg annyira nem foglalkozunk, de akinek mindez megfordult a fejében, az nem akárki: Michael Eavis, a Glastonbury atyja. (S a lányával, Emilyvel együtt csinálják.)
 
 Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.
Új koncertek