Fotó: Galstonbury Festivals FB

Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett közönségét – ráadásul háromszor?

A kérdést nem mi tettük fel, nekünk ez elég utópisztikusnak tűnt volna – utópiákkal meg annyira nem foglalkozunk, de akinek mindez megfordult a fejében, az nem akárki: Michael Eavis, a Glastonbury atyja. (S a lányával, Emilyvel együtt csinálják.)
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
 
Milyen Glastonbury a fesztivál nélkül?

Milyen Glastonbury a fesztivál nélkül?

Bármilyen furcsa is (nem az), vonzó, kedves, úti célnak is kiváló. Erről egy John Sturgis nevű úr számolt be a Sun magazinnak.
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
Fotó: Glastonbury/FB

Hatalmas csapás ez mindannyiunk számára – törölték a Glastonbury Fesztivált

A közösségi oldalakon ma közölte "Michael & Emily", hogy a júniusban esedékes fesztivált törölték, ezzel a 2020-as a "köztes" évek státuszába került, mint tudjuk, a híres fesztivált kétévente rendezik meg.
 
24.hu: A Glastonbury még kitart

24.hu: A Glastonbury még kitart

Nem lehet másképpen értékelni az idén jubiláló – kerek 50.! – fesztivál azon lépését, hogy csütörtök este bejelentettek KILENCVEN fellépőt.
 
 
Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Az Oasis megalakulása óta szinte folyamatosan áll a bál Liam és tesója, Noel között. Állítólag egyetlen pont van az életükben, amikor képesek normális kooperációra, az a karácsony: ilyenkor édesanyjuk kedvérért elássák a csatabárdot. Azonban idén megtörténhet, hogy megnyúlik a...
 
Fotó: the-paulmccartney-project.com

Karácsonyi albumot készített Paul McCartney – de sohasem fogjuk meghallgatni

A megjegyzéssel kapcsolatban vannak kétségeink, de ez egy távoli jövőben értelmezhető vélemény lenne, és ilyesmiről ráadásul beszélni sem illik...
 
Itt a Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak, de a "sima" jegyek árusítása is 2 perccel rávert a tavalyi rekordra: 34 perc alatt fogyott el mind. és úgy, hogy akkor még egyetlen...
 
A Glastonbury fesztiválra jegyet venni? Csak városi legenda...

A Glastonbury Fesztiválra jegyet venni? Csak városi legenda...

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait (coach&ticket) október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak.
 
A hanyatló Nyugaton erre használják a világ egyik leghíresebb fesztiváljának kivetítőit

A hanyatló Nyugaton erre használják a világ egyik leghíresebb fesztiváljának kivetítőit

Nem mondunk semmit, először nézzétek meg a 444.hu által felfedezett videót – nem rövid, csaknem negyedóra...
 
Fotó innen: www.dazeddigital.com

Kidobtak egy zenekart a Glastonbury fesztiválról

Az Infostart tudósított arról, hogy két együttes körül komoly vita keletkezett, végül az egyik nem is léphet fel a a Worthy Farmon. A Glastonbury fesztivál idén június 26 és 30-a között lesz, de már 2018 októberében elfogytak a jegyek rá – mintegy fél óra alatt.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek