Közeleg a Kapitány életmű-koncertje az Arénában: Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége

A háromszoros Fonogram-díjas, valamint Máté Péter-díjas énekes lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Fotó: Green Stage Production
A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

Október 25-én, szerdán este 19 órától a Benczúr Ház Dísztermében folytatódik a Musical Klub.
 
Itt a soha vissza nem térő lehetőség!

Itt a soha vissza nem térő lehetőség!

Október 14-én este hétkor az ARSO-székházban a kortárs zene kerül tehát terítékre. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar 2023/24-es kortárs zenei évadának első interaktív koncertjén a magyar zeneszerzés három különböző generációjával ismerkedhet meg közönség.
 
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
BEOL: A koraszülöttekért mesél Mező Misi

BEOL: A koraszülöttekért mesél Mező Misi

A Magna Cum Laude frontembere szólóestjének bevételét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak ajánlotta fel.
 
Fotó: Gyulai Pálinkafesztivál

Pálinka, szerelmem... – Demjén Ferenc és Szikora Róbert a Gyulai Pálinkafesztiválon

Szeptember 15. és 17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyen fellép Demjén Ferenc, Szikora Róbert és az R-GO, Nótár Mary, a Karthago, Kis Grófo, a TNT, a Hooligans és a gyegyószentmiklósi 4S Street zenekar.
 
Fotó: Deák Bill Gyula FB cover

Deák Bill Gyula nem lépett fel tegnap a Tabánban

S további két koncertje is elmarad a zenésznek: az egyik a mai (08.19.) Kőbányai Blues Fesztiválon, a másik pedig egy augusztus 20-i ünnepségen.
 
 
A közelmúltban elhunyt Éliás Gyula neve is szerepel a legjobb európai forgatókönyvben

A közelmúltban elhunyt Éliás Gyula neve is szerepel az év legjobb európai forgatókönyvében

A nemrég elhunyt Éliás Gyula is szerepel abban a történetben, amelynek forgatókönyve a legjobb európai forgatókönyv díját nyerte el Londonban. Az első magyar lemezlovas generáció ismert alakja szorosan kapcsolódik Peter Noel író-rendező "Tánc a végsőkig – Dance to the end" című...
 
Fotó: Deák Bill Gyula/FB

A Magyar Érdemrend Tisztkeresztjét kapta Deák Bill Gyula

Március 15. alkalmából Bogos Krisztina, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet főigazgató főorvosa, Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, ortopéd szakorvos és Ocskay Gábor István, az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia...
 
Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Február 10-től rövid időre visszatér a mozivásznakra Szomjas György zenés kultuszfilmje, a Földes László Hobo, Schuster Lóránt, Deák Bill Gyula és Póka Egon főszereplésével 1981-ben bemutatott Kopaszkutya.
 
Fotó: FORTEPAN (204786)

Miszter Dob – Emléktáblát avattak Kovács Gyula egykori lakóhelyén

Poptörténeti emléktáblát avattak pénteken Kovács Gyula néhai kiváló dzsesszdobos, zeneművész-tanár egykori VII. kerületi, Murányi utcai lakóházának homlokzatán.
 
Fotó: Deák Bill Gyula/FB

Hobo után Deák Bill Gyula is lemondta az összes fellépését

A blues királya úgy döntött, ismét bezárkóznak a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre is megrémisztette őket – írja a bulvárlap.
 
Fotó: Fenyő Miklós/FB

Idén Mikulásra jön a Fenyő

Ilyentájt mindig azt írjuk (és dúdoljuk), hogy "Fenyő nélkül nincs karácsony" – hát idén lesz, cserébe a jól viselkedő zene- és Fenyő-rajongóknak koncertet tesz a Mikulás a csizmájába :)
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek