Fotó: Fenyő Miklós/FB

Idén Mikulásra jön a Fenyő

Ilyentájt mindig azt írjuk (és dúdoljuk), hogy "Fenyő nélkül nincs karácsony" – hát idén lesz, cserébe a jól viselkedő zene- és Fenyő-rajongóknak koncertet tesz a Mikulás a csizmájába :)
 
Pálinka, szerelmem... – fesztivál Gyulán

Pálinka, szerelmem... – fesztivál Gyulán

Miután a szekszárdi borvidéken idén is elmarad a szüreti fesztivál és a híres csabai kolbászfesztivált idén a legendás kolbásztöltő verseny nélkül rendezik meg, kicsit félve kezdtük olvasni a pálinkafesztiválról szóló közleményt...
 
 
A fotó illusztráció

Egy igazi balatoni nyári album: HALSÜTŐ

Ez lehet az az zene, aminek íze-szaga van? :) Csordás Gábor és Japánban élő testvére, Csordás Gyula első közös lemeze, a Halsütő 11 instrumentális szerzeményt tartalmaz – ami tökéletes aláfestőzenéje egy balatoni napnak...
 
Dinamit a vérem – cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és videófelvétel december közepén érkezik.
 
 Csemer Boglárka Boggie és Kárász Eszter Szalóki Ági nélkül lép fel Gyulán

Boggie és Kárász Eszter Szalóki Ági nélkül lép fel Gyulán

Szalóki Ági énekesnő az augusztus 11-i Chanson Elysée koncerten egészségügyi okokból nem tud fellépni – értesítette a közönséget a Gyulai Várszínház. Az énekesnő azt írta, nem beteg.
 
Fotó: Esztergomi Várszínház

Koncertek a a Bazilika lábánál

Július 4-én megnyitja idei szezonját az Esztergomi Várszínház – koncertekkel, színházi előadásokkal, családi programokkal.
 
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
Fotó: Puporka Judit/FB

Mit akar ez fél lábbal, nem színpadképes... – Deák Bill Gyula mesél

Az van, hogy Deák Bill Gyulát a közönsége úgy fogadta el, ahogy van: imádják, és senki egy percet nem gondolkodik azon, hogy milyen meg testi adottsággal – vagy elvettséggel – rendelkezik, ami nem érzéketlenséget jelent, hanem azt, hogy nem foglalkoznak vele, hogy hiányzik-e valami, és...
 
Fotó: Müpa

Több mint három év után elhagyhatta a kórházat Lerch István!

Sokan nem hitték, hogy sikerül a két életmentő- és egy korrekciós koponyaműtét után talpra állítani a legendás zenészt. De Lerch István mindenkire rácáfolt: már otthon gyógyul és a Blikken keresztül üzent mindenkinek: Köszönöm, jól vagyok!
 
Három év után után hazamehetett a kórházból Lerch István!

Három év után után hazatérhet a kórházból Lerch István!

Egy állítólag csodával határos rehabilitációs módszernek köszönhetően az Erkel Ferenc-díjas zenész újra talpra állt és képes járni – adta hírül a Blikk.
 
Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

A múlt héten az a hír járta be a sajtót, hogy elmarad Ganxsta Zolee dublini koncertje, mivel összesen 27 embert érdekelt a buli. Ma Deák Bill Gyulatudatta FB-bejegyzésben, hogy a november 16-ra tervezett pécsi "Bill és Hobo" koncert elmarad – a szervező lemondta, mivel nagyon kevés jegy...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek