Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

Fotó: Gyárkert
Fotók: Vámosi Patrik/Gyárkert, amelyik nem, azt külön jelöltük.

Iggy-színház a Gyárkertben

"Iggy Pop élete és munkássága a zene egyik legfigyelemreméltóbb túléléstörténete" – ezt a mondatot sajnos nem mi találtuk ki, hanem a New York Times szerzője. De nagyon igaz.
 
Illusztráció: Nagyon Balaton

Annyira Balaton, hogy nagyon

Júniustól októberig a Paloznaki Jazzpiknik, a VeszprémFest, a ZamJam, a STRAND, a Balaton Sound, a Művészetek Völgye, a Kultkikötő, a Plázs, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Veszprém - Balaton 2023 - Európa Kulturális Fővárosa keretében a Gyárkert, a Balaton Piknik és még számos...
 
 
Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

A Halott Pénz énekesének karrierje Veszprémben indult, ezért is szereti annyira a várost, ahol örömmel lép fel az Európa Kulturális Fővárosa évében is. A zenekar az egész szezont végigkoncertezi, legközelebb például május 26-án, a Gyárkert színpadán láthatja őket a közönség.
 
Gyárkert: elindult a regisztráció a FELEZŐ ingyenes koncertjeire

Gyárkert: elindult a regisztráció a FELEZŐ ingyenes koncertjeire

Elindult a regisztráció az a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa egyik legizgalmasabb eseményeire, a FELEZŐ ingyenes Gyárkert koncertjeire!
 
Innentől fogva dübörög a Gyárkertben a munka

Megnyitott a Gyárkert, várják a koncertmelósokat: ma a StereoMC’s lesz a műszakvezető

Megnyitotta kapuit Veszprémben a Gyárkert KultúrPark, ahová egész nyáron érdemes lesz beblokkolni – a pop-up rendezvényhelyszín 4 hónapon keresztül több mint 60 külföldi és magyar előadó koncertjének, zenei programjának ad majd otthont, amelyek között lesznek ingyenes bulik is.
 
Fotó: Iggy Pop/FB

A Krafwerk mellett Iggy Pop, a Stereo MC, Tom Odell és Steve Aoki is rajta van a Gyárkert utaslistáján

Két napja írtuk meg, hogy jön a Kraftwerk Veszprémbe, az egykori Balaton Bútorgyár területén kialakított Gyárkert KultúrParkba. Akkor még sem a weboldalon, sem a Facebookon nem találtunk részleteket: most megérkezett a teljes "utaslista". A helyszínt a VOLT Produkció Kft. csapata működteti.
 
 
Gyárkert – a nagyszínpad látványterve

Kraftwerk-koncert az egykori Balaton Bútorgyárban

A Lángoló szúrta ki, hogy bár hivatalos bejelentés és csinnadratta (még) nincs, augusztusban Magyarországra jön a Kraftwerk. A csapat legutóbb 2018. február 21-én lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában – mintegy kilenc éves szünet után. Jó, hogy nem vártak megint ennyit.
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek