Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.
 
 
Fotó: Rahul (Pexels)

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével...
 
Zacher Gábor szupermen!

Zacher Gábor a legnagyobb rocksztár!

November 8-án az Instantban mutatja be a Rocksztárok porszívóznak című, második nagylemezét a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P).
 
Fotó: Balázs Szigligeti Photography

A szemtelenül fiatal rapper az Instantban lép fel


Závodi Marcel (Zävodi) neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen amellett, hogy itthon rendíthetetlenül igyekszik a hiphop műfajt nemzetközi szintre emelni, számos hazai és külföldi előadó dalszerzése, producerkedése köthető hozzá, mint például Majka, Király Viktor, Dér Heni,...
 
A kaleidoszkóp szemű lányok Zaporozseccel érkeznek az Instantba

A kaleidoszkóp szemű lányok Zaporozseccel érkeznek az Instantba

A Zaporozsec koncertjén bejárhatjuk a teljes Univerzumot, vagy éppen csak lógathatjuk a lábunkat a világ peremén... Az együttes régebbi és legújabb dalait élvezhetjük élőben május 11-én az Instant Klubban.
 
 
Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is teljesen lecsupaszította Instagram fiókját. Ilyet már többször láthattunk az évek során más zenészektől, és általában arra utal, hogy új album, új korszak, új turné, új stílus következik majd...
 
Fotó: twentees

Van egy perced?

A twentees nemrég jelentette meg Balkon című harmadik nagylemezét, mely kapcsán egy bonus tracket tartalmazó verziót tettek közzé a Föld napján. A zenekar a figyelemfelhívás mellett az ebből származó bevétellel a WWF Magyarország tevékenységét is támogatja.
 
Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi március 7-én mutatja be első lemezét a budapesti Instantban – ráadásul ez egy olyan konceptalbum, amelyre a YouTube számonként csorgó világában kevés példa van. A témája azonban korántsem ennyire ritka múzsa...
 
Fotó: Bodnár Dávid

Egy időre visszavonul a Képzelt Város

A Képzelt Város a november 24-i koncertje után teljes egészében készülő új lemezére koncentrál, így aki még idén szeretné elkapni a zenekart, annak az Instantban a helye.
 
Fotó: BUSH

A zeneimádók régiós fesztiválja: BUSH

Tizennégy ország harminc zenekara mutatkozik be a Balkántól a Baltikumig a 3. Budapest Showcase Hubon (BUSH), a zeneimádók régiós fesztiválján és konferenciáján november 15-től 17-ig.
 
A Zaporozsecnek jetlag-e van

A Zaporozsecnek jetlag-e van

Egy estére, egy dal erejéig most először – de lehet, hogy nem utoljára – új frontembere lesz a Zaporozsecnek ma este.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...