Amig a Gallagher testvérek kibékülnek: összeállt a magyar Oasis-szupergroup

Az utóbbi években számtalan olyan cikk készült arról, hogy kibékül Liam és Noel Gallagher, és összeáll a legendás manchesteri formáció. Habár ez még várat magára, addig is megalakult a magyar Wunderbaum zenekar, akik egyetlen koncertre álltak össze, hogy eljátsszák a Gallagher-testvérek legnagyobb slágereit november 15-én az Instantban.

Amig a Gallagher testvérek kibékülnek: összeállt a magyar Oasis-szupergroup
Bejgli-boxgála és Zámbó Jimmy revüműsor az Instant-Fogasban

Bejgli-boxgála és Zámbó Jimmy revüműsor az Instant-Fogasban

Hogy a karácsonyi depresszió leküzdése vagy az ünnep alatt elfogyasztott nagy mennyiségű bejgli lemozgása motiválja az Instant-Fogasba december 26-án ellátogató júzereket, majd mindenki eldönti maga, de az biztos, hogy ott lesz a Tudósok ft. VJ Shane 54, Kardos Horváth János és a...
 
Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on

Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on

A 15-20 másodperces rövid videókat gyűjtő platform néhány éve még csak a tinédzserek „virtuális játszótere” volt, a felhasználói kör azonban mára alaposan kitolódott a 20-as, a 30-as, sőt, a 40-es korosztály felé is. A legfrissebb statisztikák szerint Magyarországon már 2 és...
 
 
Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Berkes Olivér önmagába nézett – nem csak legújabb dalának szövege szól erről: a hozzá készült klipben egészen kisgyermekkorától készült fotók engednek bepillantást az énekes eddigi életébe. Tudtátok, hogy több mint egy évtizedig válogatott szinten teniszezett? A klipben erre is...
 
Ariana Grande egy focista és egy akciósztár közé szorult

Ariana Grande egy focista és egy akciósztár közé szorult

Elsőként érte el a negyedmilliárdos követői számot az Instagramon Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás futballistája.
 
A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

Idén ünnepli 15. évfordulóját a Belmondo – a szülinapra egy egészen különleges videóklipet készítettek. Czutor Zoli és zenekara lerántották a gúnyát a legeslegelső klipjükről, és ráhúzták a Hülyegyerekek című nagylemez egyik új dalára.
 
Fotó: Madonna/FB

Madonnának törölnie kellett a posztját

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.
 
 
Ezeket a zenéket hallgatja Mick jagger

Ezeket a zenéket hallgatja mostanában Mick Jagger

A Rolling Stones-legenda a közösségi oldalain megosztott egy lejátszási listát az általa közelmúltban hallgatott, inspiráló zenékkel, és az egyes előadókhoz pár szavas bemutatást is fűzött. Nem minden ok és cél nélkül...
 
Chris Cornell özvegye ezzel a  fotóval köszöntötte fel keresztfiát

Chris Cornell özvegye ezzel a fotóval köszöntötte fel keresztfiát

A Soundgarden és az Audioslave énekesének özvegye, Vicky Cornell hivatalos Instagram-fiókjában felettébb megható képeket osztott meg Cornellről.
 
Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

A filmsztár Johnny Depp arra biztatja karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi: most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.
 
NLE

Jól ismert slágerek és vadonatúj dalok a New Level Empire megjelenő albumán

Megtörténünk címen jelenik meg hamarosan a harmadik New Level Empire album, amelynek bemutató koncertjét március 21-én tartja a zenekar az Instantban.
 
Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek