Justin Bieber nem pótolja budapesti lemondott koncertjét sem

Bieber októberben jelentette be, hogy elhalasztja a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható tájékoztatás – kaptuk akkor az infót, mára kiderült: nem lesz új időpont.

Minden koncertjét IS elhalasztja Justin Bieber, Budapestre sem jön
Fotók: J. Bibeber, M. Bublé/FB

Justin Bieber megint kiszállt egy időre, Michael Bublé teljesen offolná a zenélést

A Telex információja szerint a Szigetet is megjárt sztár ismét szünetet tart, Bublé pedig a Starity értesülése alapján inkább főállású apa lenne, mint zenész.
 
Fotó: Túry Gergely

Elviselhetetlen por, sziasztok, magyarok!, vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn. Négyből kettőt masszívan teljesített az idei Sziget, a többin van még mit javítani.
 
 
Fotó: Justin Bieber/FB

Koncerteket kell lemondania Justin Biebernek: lebénult a fél arca

Instagram-oldalán számolt be arról Justin Bieber, hogy következő fellépéseit lemondja, miután megtámadta egy betegség, a Ramsay-Hunt szindróma. Ennek eredményeképp pedig a fél arca lebénult: a jobb arcát érinti a baj, pislogni, mosolyogni sem tud – írja a 24.hu.
 
Fotó: grammy.com

A vasárnapi Grammy-gálán tisztelegnek Taylor Hawkins emléke előtt is

Az eredetileg január 31-re tervezett ceremóniát Amerikai Lemezakadémia a koronavírus-járvány miatt halasztotta április 3-ra.
 
A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

Hatalmas bulifolyamot ígér a két év után, augusztus 10-15 között visszatérő Sziget. A szervezők a korábban bejelentett negyven fellépő mellé tegnap újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba.
 
Fotó: Justin Bieber/FB

Justin Bieber magyarországi hasonmását keresik

2022. február 7-től március 10-ig várják a Bieberhez leginkább hasonlító rajongók fotóit. A slágerlisták éléről jól ismert sztár szerencsés alteregója két belépőt nyer a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő 'Justice World Tour' koncertre.
 
 
Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Az egész egy levelezéssel kezdődött a Tom Odell budapesti koncertjével kapcsolatos hírről, mármint, hogy a zenésznek is volt egy vagy több nehéz periódusa az életében... Aztán cikk lett belőle.
 
Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

Ahogy azt tegnap a FB oldalunkon is megosztottuk, Justin Bieber bejelentette a Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
Néhány éve még éppen csak kijöttek édesanyja fizetéséből...

Néhány éve még éppen csak kijöttek édesanyja fizetéséből...

Ma már Los Angelesben él, és több milliárdos hallgatottsággal büszkélkedhet.The Kid Laroi most Justin Bieberrel készített új klipet.
 
Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Számos világsztár, köztük Shakira, a Coldplay és Justin Bieber is fellép azon a nagyszabású szombati online koncerten, amelyet az Európai Bizottság szervezett a koronavírussal összefüggő gyógyszer- és vakcinakutatások finanszírozására.
 
Lean on Me

Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, Justin Bieber: Lean on Me

Kanadában is összefogtak a művészek, hogy a helyi élelmiszerbank számára gyűjtsenek némi elkölteni valót. Ennek eredményeképp született egy dal, amiben Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, de még Justin Bieber is beleadta a saját tudományát.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek