Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.

Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik
Fotó: The Games Room Company

Karácsonyi kívánságműsor

Az Óbudai Danubia Zenekar december 16-i karácsonyi Müpa Home-kívánságműsorában a nézők is beleszólhatnak, hogy az előre megadott darabok közül melyek csendüljenek fel.
 
A KATA elengedését kéri a Music Hungary Szövetség

A KATA elengedését kéri a Music Hungary Szövetség

Varga Mihály pénzügyminiszterhez a magyar zeneipar szereplőit tömörítő Music Hungary Szövetség.
 
 
Fotó: Pinterest

A Sziget aranyhala várja a kívánságaitokat

Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már mi is bemutattuk a FB-on a Sziget 2019-es aftermovie-ját is. Állítólag jövőre nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.
 
Fotó: Majka/FB

Majka elhagyja Magyarországot?

A Bors úgy tudja, hogy az ózdi fenegyerek egy időre visszavonul, és Amerikában kezd új életet.
 
Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk megszabadulni a retro-korszaktól, hisz a Poptarisznya után egy másik legendás műsor tér vissza a múltból, ez pedig nem más, mint a Dévényi Tibi bácsi nevével összeforrt Három kívánság.
 
Fotó: dumaszinhaz.hu

Bedurciztak a mulatósok, a humorista YouTube csatornája bánta

Balázs Pali és a Cairo együttes nem nézte jó szemmel a Kívánságszatyor Pistivel néven futó egyre népszerűbb YouTube csatorna látogatói számának növekedését, így mindent megtettek annak érdekében, hogy a komplett csatorna törlésre kerüljön.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek