Lady Gaga rózsaszín Oreojával üzenhetsz a szeretteidnek

Összefogott Lady Gaga az Oreoval (vagy fordítva), hogy limitált kiadású sütikkel "terjesszék a kedvesség zenei üzeneteit”. A "Lady Gaga Oreos" csomagolását az énekesnő "Chromatica" című albuma ihlette.

Az Orero az fekete – kivéve, ha Lady Gaga dobja piacra
A fotó illusztráció

Ha egy Shakira-dalt nem lehet megszerezni, akkor már neki sem futnak egy Honeybeast-slágernek

Az egyik legnagyobb független magyar menedzsmentcég létrehozott egy több mint 1600 dalt tartalmazó, folyamatosan bővülő adatbázisból kifejezetten könnyen kezelhető, szakmai szempontok alapján szűrhető digitális Zenekönyvtárat.
 
Fotó: Wiener Zeitung

Meghalt a zenész, akinek sokat köszönhet Bob Marley

80 éves korában elhunyt Johnny Nash amerikai reggae énekes, dalszerző, színész, producer, az I Can See Clearly Now című örökzöld szerzője.
 
 
Fotó: Kapos.hu

A Republic örökzöldjét egy lázcsillapító reklámban használták fel

Nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak... Lehet, nem vagyok elég rugalmas és megértő, de nálam már az is kiverte a biztosítékot, hogy a Quimby egyik – általam leginkább szeretett számát – a ketchuphoz nyomják. Vagy fordítva.
 
Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklám a jobb?

Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklámspot a jobb?

Vannak kultikus reklámok, amik persze csak azoknak mondanak valamit, akik megélték ezt a korszakot a bontott csirkével (nem megmondtam...?), a Skála kópéval meg a többi, innen nézve már kissé avítt és olykor nevetségesnek tűnő reklámmal – de úgy, ahogy van, szerettük őket, amiben az...
 
 Billie Eilish reklámarc lett

Billie Eilish reklámarc lett

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.
 
Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Érzelmes – nagyon olasz – reklámot csinált a Barilla Sophia Lorennel és Vangelis-szel közösen – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
 
Szomszédolás: az ausztriai Clamnak komoly lesz a nyári koncertfelhozatala

Szomszédolás: a Deep Purple, a Uriah Heep, Lionel Richie és Johnny Depp is fellép nyáron Klamban

A magyarországi – méltán híres – fesztiválokon kívül a környező országokban is rendeznek nagyon színvonalas nyári koncerteket. Ilyen például a szomszédos Ausztriában, gyönyörű környezetben zajló Klam-béli programsorozat, ahol az idén is kiváló a felhozatal.
 
Fotó: theatlantic.com

Új trend: repülőteret reklámoz a punklegenda

"Ha valaki pár évvel korábban azt mondja nekem, hogy Henry Rollins egyszer majd olyanokat fog mondani egy reklámban, hogy “legyen kéznél a személyid” és hogy “az automatikus becsekkolás egy csoda”, akkor elküldöm egy erre szakosodott gyógyászati intézménybe" – írja az Urban...
 
Nem volt túl jó az időzítése a Kylie Minogue-féle Ausztrália-kampánynak

Nem volt túl jó az időzítése a Kylie Minogue-féle Ausztrália-kampánynak

Kylie Minogue-gal szeretett volna kampányolni Ausztrália – írja a Kreatív.hu. Az ausztrál turisztikai hivatal spotjában a Grammy-díjas énekesnő tengerparttal, szörffel, sörrel és koalákkal csábítja az országba a – (z) elsősorban a brit – turistákat.
 
Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Feltehetően a zenészlegenda I Want To Go To The Beach című száma vezette a londoni Uncommon ügynökség kreatívjait arra, hogy felkérjék egy (több) reklám spotban való közreműködéshez, amely egy szállásfoglaló oldal szolgáltatásait népszerűsíti.
 
Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.
 
Különleges ruhákban lép a magyar közönség elé a Celtic Woman

Különleges ruhákban lép a magyar közönség elé a Celtic Woman

Nem akármilyen öltözékben lép a hazai közönség elé októberben a Celtic Women: a Grammy-jelölt kelta dívák elegáns és álomszép ruhái – ahogy a zenéjük is – Írország lélegzetelállítói tájainak hangulatát tükrözik. A szinte jelmeznek ható estélyi ruhák tökéletesen...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek