Zorán duplázik a Kongresszusiban

Zorán duplázik a Kongresszusiban

A nagy érdeklődésre tekintettel Zorán 2022. március 19-én dupla koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban.
 
Fotó: Pósalaki Anett

BUSH-ra még húztunk, avagy 5 jó érv az őszi fesztivál mellett

Október 21-22-én a BUSH (Budapest Showcase Hub) keretén belül 13 ország 40 előadója hét budapesti helyszínen adott koncertet. Mivel úgy éreztük a koncertek során, páran még elférnének a küzdőtéren, teszünk egy kísérletet arra, hogy bevéssük a fejekbe a fesztivál nevét, mert...
 
Budapesten nem játssza el a Budapest című számát a Jethro Tull

Budapesten nem játssza el Budapest című számát a Jethro Tull

A progresszív rock több mint fél évszázada alakult brit nagyágyúja a Budapest Kongresszusi Központban lép fel november 12-én, és – mint a frontember Ian Anderson az MTI-nek elmondta – legjobb dalait fogja előadni.
 
Fotó: Gurt [O] /FB

Az Eurovíziót is megjárt GURT (O) is jön a két hét múlva kezdődő BUSH-ra

A tavalyi – finoman szólva – rendhagyó év után október 21-22-én ténylegesen klubról klubra járva fedezhetjük fel új nemzetközi és magyar kedvenceinket: 13 ország 40 előadója közül válogathatunk Budapest hét helyszínén a BUSH (Budapest Showcase Hub) keretén belül.
 
Nincs műfaji megkötés vagy nevezési díj: egyszerűen SZABAD A SZÍNPAD!

Nincs műfaji megkötés vagy nevezési díj: egyszerűen SZABAD A SZÍNPAD!

Az ERöMŰVHÁZ a K11 Művészeti és Kulturális Központtal karöltve pályázatot hirdet budapesti feltörekvő zenekarok és előadók részére. A verseny kétfordulós, a pályázó zenekarok közül 10 előadó/zenekar juthat a döntőbe.
 
Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.
 
Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Élő online Kosztolányi-estet tart a Kaláka együttes március 27-én szombaton este a Marczibányi Téri Művelődési Központ közösségi oldalán. Az esemény megtekintése ingyenes.
 
Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

A Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében az ünnepek alatt is folytatódik az a program, melyet a magányos idősek megsegítésére hívtak életre tavasszal, a pandémia kezdetekor.
 
Fotó: Lisa Fotios/Pexels

Egyelőre marad az U500-as korlát

Természetesen nem arra gondoltunk, hogy majd jól eltörlik és mehetnek a tömegrendezvények, hanem arra, hogy egyáltalán lehetnek...
 
A 100. óriási lemezgyűjtő-buli lesz szeptemberben Óbudán

Bazinagy lemezgyűjtő-buli lesz szeptemberben Óbudán – pontosan a századik!

Hihetetlen, de századik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Lemez- és CD Börzét. Szeptember 19-én az Óbudai Kulturális Központban számos programmal, zenével, dedikálással várják az érdeklődőket; a Börze Awardot Várkonyi Mátyás veheti át.
 
Közzétették, milyen feladatot kell vállalniuk a zenészeknek az állami támogatásért

Közzétették, milyen feladatot kell vállalniuk a zenészeknek az állami támogatásért

Arról már beszámoltunk, hogy az Emmi egymilliárd forinttal segíti a független előadóművészeket. Ebben benne vannak a színészek, színházi dolgozók, bábszínészek, a népzenei, néptánc- és cigányzenei művészek, a kortárs tánc művészei, az artisták, a cirkuszi dolgozók, a...
 
Falusi Mariann májusra összerakja magát

Falusi Mariann ̶m̶á̶j̶u̶s̶r̶a̶ 2021. januárjára rakja össze magát

Falusi Mariann DARABJAIM címmel adott volna koncertet a Budapest Kongresszusi Központban 2020. május 7-én.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...