Szombattól még házibulik sem lehetnek Londonban

Szombattól a 9 millió lakosú brit fővárosban – Nyugat-Európa messze legnagyobb és legnépesebb városában – a jelenlegi közepes helyett a magas készenléti fokozat lép életbe. Az északnyugat-angliai Liverpoolban és tágabb körzetében már a nagyon magas szint van érvényben.

Fotó: cottonbro (Pexels)
Decemberben megnyitják a londoni Arénát – koncert is lesz

Kilenc hónap szünet után decemberben megnyitják a londoni Arénát – koncert is lesz

A Lángoló értesülése szerint decemberben újra koncert lesz a londoni O2 arénában. Boris Johnson brit miniszterelnök állítólag arra számít, hogy a karácsony már egy nyugalmasabb időszak lesz.
 
Több lábon kell állni: boltot nyit a Rolling Stones Londonban

Több lábon kell állni: boltot nyitott a Rolling Stones Londonban

Ma nyílt meg a Rolling Stones első boltja a londoni Carnaby Streeten.
 
 
Fotó: FB

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.
 
Ez az a Madonna-koncert, amelyen egyetlen szelfi sem készült

Ez az a Madonna-koncert, amelyen egyetlen szelfi sem készült

A BBC News emlékeztetett rá, hogy a sztárnak 93 – más források szerint 85, de ki számolja... – fellépést szerveztek a világkörüli koncertturnéra, de ebből már tízet le kellett mondania térd- és csípőfájdalmai miatt és orvosai tanácsára. Legutóbb hétfői, első londoni...
 
Fotó: Madonna/FB

Te elmennél egy Madonna-koncertre, ha nem ugrál benne a világsztár?

Tegnap írtuk meg, hogy Madonna – 85 koncertből álló turnéja – nyolcadik koncertjét törölte egészségi problémákra hivatkozva. Most itt a kilencedik is...
 
Elmarad a Cradle of Filth-koncert a Fezenen

Elmarad a Cradle of Filth-koncert a Fezenen

A szervezők egy rövid posztban tájékoztatták a közönséget arról, hogy a londoni reptereken kialakult válság miatt elmarad a black metalt gótikában alaposan meghempergető Cradle of Filth koncertje.
 
 
A Belau a londoni Covent Gardenben lép fel

A Belau a londoni Covent Gardenben lép fel

Komolyzene keveredik kortárs elektronikával látványos fényfestés kíséretében a Londoni Magyar Kulturális Központ adventi koncertjén december 3-án, ahová a belépéshez csupán egy regisztráció szükségeltetik.
 
Fotó: hungryforever.com

David Bowie koktélbár nyílik Londonban

A Hotel Café Royalban – ahol David Bowie alteregójának, Ziggy Stardustnak a búcsúbuliját tartották – szeptember 20-án koktélbár nyílik, ahol a kultikus albumhoz kapcsolódó italokat szolgálnak majd fel – írja a HVG.
 
Fotó: Newsoneplace.com

Eddig 395, azaz háromszázkilencvenöt embert vettek őrizetbe egy londoni fesztiválon

S a hatóságok közlése szerint az őrizetbe vettek száma várhatóan nőni fog.. A vasárnaptól hétfőig tartó nyugat-londoni Notting Hill-i karibi fesztiválon egy embert megkéseltek, harminc rendőrtiszt pedig megsebesült – közölte hétfő éjszaka a Scotland Yard.
 
Fotó: eonline.com

Meghalt Michael Jackson apja

89 éves korában elhunyt Joe Jackson, a Jackson család feje, Michael és Janet Jackson apja – erősítette meg a család egy közeli ismerőse a BBC-nek.
 
Együtt voltunk, mint a gemenci szarvasok – Kispál és a Borz Londonban

Együtt voltunk, mint a gemenci szarvasok – Kispál és a Borz Londonban

Nem volt közelebb koncert? – kérdezték tőlem, amikor mondtam, megyek Londonba, Kispál-koncertre. Itthon csak tematikus koncerteket tolnak, ha kimennek Londonba, tuti, a legjobb dalaikat rakják a kinti magyarok elé – érveltem. Aztán kiderült, mennyire alultájékozott voltam, mert kint is ez...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek