Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)

Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!
Harmadik alkalommal osztották ki a WMMD Digitális Zenei Díjait

A WMMD harmadik alkalommal osztotta ki a Digitális Zenei Díjakat

Az ezernél is több partnerrel rendelkező terjesztő cég 2021-ben döntött úgy először, hogy egy díjjal jutalmazza a legjobban teljesítő előadóit, és ezt a szokást már harmadjára is megismételték, egyrészt azért, hogy motiválják a lelkesen dolgozó előadókat, másrészt pedig...
 
Majka, Punanny, Margaret Island és az új generáció – hat ingyenes koncert lesz szombaton a Szabadság téren

Majka, Punanny, Margaret Island és az új generáció – hat ingyenes koncert lesz szombaton a Szabadság téren

Ma délelőtt sajtótájékoztatón jártunk, amelynek egyik nagy tanulsága, hogy Majkát és Wolfiet nem szabad egymás mellé ültetni... pedig már mindketten komoly apukák :D
 
 
Fotó: Majka/FB

A Disney-rap-től a Belehalokig: nagy utat járt be Majka

Fesztiválok állandó főszereplője, telt házas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket... Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Fotó: Plázs Siófok

Rúzsa Magdi először lép fel idén a Plázson

Sűrű lesz az élet a Plázson augusztus első hétvégéjén: Rúzsa Magdi először lép fel Siófokon, Majka ráadás koncertet ad a Plázson, de lesz szerelemcsütörtök és habparty és mások mellett még egy Budapest Bár koncert is befér a siófoki hétvégébe.
 
Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Zenei platformot indít az egyik mobilszolgáltató, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő helyi együttest karol fel. A kezdeményezés célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók...
 
 
Fotó: Plázs

Majka & Curtis, BSW, artisták és partyhajó hétvégén a Plázson

Majka & Curtis valamint BSW koncerttel jelentkezik hétvégén a Plázs, de ismét útra kel a Bahart és Plázs közös partyhajója is, Metzker Viktóriával a fedélzeten.
 
A 2022-es Campuson a Nagyerdei Stadion már teljesen körüljárható lesz

A 2022-es Campuson már teljesen körüljárható lesz a Nagyerdei Stadion

Az idei "népszámlálás" szerint 2021-ben 87 ezren vettek részt a fesztiválon, melynek nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről, hiszen a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon. A Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű...
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Rt.

Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek