A Five Finger Death Punch Budapesten beelőzi a saját albumát

2019/12/03  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A banda bejelentette régóta várt nyolcadik stúdióalbumát, amely az F8 címet kapta. Az album világpremierje 2020. február 28-án lesz. Budapestre február 20-án érkeznek, minden bizonnyal azért a fizikai megjelenés előtt is játszanak majd számokat róla.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH Budapesten beelőzi a saját albummegjelenését

A banda az eladások és stream mutatói alapján a hard rock tér harmadik legnagyobb előadója. Csak a Metallica és az AC/DC múlja felül őket.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH tegnap bemutatta az "F8" debütáló kislemezét is: az "Inside Out" a kiadójuk szerint az egyik legszemélyesebb dal, amit az együttes eddig kiadott.

Azok a rajongók, akik az albumot digitális formátumban előre megrendelik, azonnali letöltési lehetőséget kapnak az "Inside Out" -hoz, valamint két másik új dalhoz is, még a február 28-i megjelenés előtt.

Zoltan Bathory, a zenekar magyar származású frontembere (róla és a közelgő koncertről itt írtunk) azt nyilatkozta: "Rendkívül sikeres, ám zsúfolt pár év van mögöttünk. De nemcsak a viharokat vészeltük át, hanem jobban is jöttünk ki belőlük, mint valaha. Ez az album újjászületést, előrehaladást, transzcendenciát képvisel mind személyes, mind zenei szempontból".

Az új "F8" album az FIVE FINGER DEATH PUNCH a rendkívül sikeres, 2018-as "And Justice For None"-t követi, amely bekerült a világ legjobb öt albuma közé és a 200 legjobb albumot összesítő listán a 4. helyen debütált. Ezzel az év első számú hard rock/heavy metal albuma lett. Rajongóbázisuk az egész világból áll össze, akik nagyon bírják azt az egyedi hangzást, amely elmossa a rock és a metal közötti határvonalat, s ami állítólag még soha nem volt egyértelműbb, mint a közelgő nyolcadik "F8" stúdióalbumukon.

Bad Wolves, Megadeth, Five Finger Death Punch, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek