Anyám a felelős... – villáminterjú Chris Bottival

Anyám a felelős... – villáminterjú Chris Bottival

2019. június 5-én a MoM Sportban ad koncertet Chris Botti, a Grammy-díjas trombita művész és zeneszerző, a fiatal trombitás generáció talán legnagyobb alakja. Nevét a hazai jazz közönsége jól ismeri, és most újra visszatér Magyarországra. A szervezők kikérdezték a hamarosan...
 
Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június 12-ére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig összeállnak egy színpadon. 
 
 
Fotó: Get Closer / Kleb Attila

Akinek a hangját nyugtató helyett kéne felíratni – Jamie Winchester

Ismét telt ház fogadta az Írországból hazaugró Jamie Winchestert hétfő este a MOM-ban, ahol az eredetileg egy szál gitáros koncertből kettő lett. A szólóból meg duó. De cseppet sem bántam, hogy végül Lee Olivér is megmutatta nekünk lírai oldalát.
 
Jamie Winchester

Jamie Winchester meg a gitár

Majdnem 5 hónappal a nagy sikerű Jamie Winchester & Hrutka Róbert páros vonósokkal kiegészült koncertje után a jelenleg is Angliában élő Jamie ismét visszatér Magyarországra. Ezúttal egy szál gitár kíséretében.
 
Enigma

A szende, az önimádó és a táncoslábú - Enigma koncerten jártunk

Vasárnap este tettünk egy rövid időutazást az Enigma formációnak köszönhetően, akik óriási vastaps kíséretében és fülig érő szájjal hagyták el a színpadot. Egy nem tervezett ráadás dal és néhány rögtönzött autogram kiosztása után.
 
A kozákok lerohanják magyarországot

A kozákok lerohanják Magyarországot

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes a tradicionális kozák táncokat ötvözi a nemzeti dalokkal, s mindezeket élő zenekari kísérettel. 2019-es tavaszi turnéjuk keretében először lépnek fel Magyarországon, lenyűgöző produkciójukat öt hazai városban mutatják be.
 
 
Fotó: Chris Botti/FB

Sting, Michael Bublé, Barbra Streisand tudja, ki az a Chris Botti. És te?

2019. június 5-én a MoM Sportban ad koncertet Chris Botti, Grammy-díjas trombita művész és zeneszerző
 
ROSSZ VÉR – 2019-ben is ad egy nagykoncertet Deák Bill Gyula

ROSSZ VÉR – 2019-ben is ad egy nagykoncertet Deák Bill Gyula

Bill Kapitány tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját az Arénában (mi ott voltunk!), és még mindig rendületlen energiával dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MoM Sportban ad koncertet "Rossz vér" címmel.
 
Fotó: DLRM/FB

A DLRM lép majd fel David Duchovny előtt Budapesten

Az X-akták Mulder ügynökeként megismert David Duchovny hétfőn a MoM Sportban ad koncertet. A színész-énekes előtt a fiatal, vérbő rockzenét játszó magyar DLRM lép majd fel.
 
Fotó: Szatmári Gergely

Menyhárt Jenő 60 – egyszeri, különleges koncert a kerek évfordulóra

Az Európa Kiadó dalszerző-gitáros-énekese április 14-én egyszeri, különleges koncertet ad a budapesti MOM Sportban, ahol vendégként fellép Kiss Llászló, Víg Mihály, Müller Péter Sziámi, Hegyi Zoltán, Varga Orsolya és Menyhárt Leó is.
 
Édesapja haláláról énekel David Duchovny

Édesapja haláláról énekel David Duchovny

Az X –akták Mulder ügynökeként megismert színész, egy új önkifejezési formát talált, a rockzenét. David Duchovnyt most egy új videóban láthatjuk, melynek címe, „Egy idegen a Szent Szívben”.
 
Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból álló csapat több koncertfelvételéből állt össze. A lemezbemutató március 29-én lesz a Get Closer Jazz Fesztiválon.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek