Balaton Piknik: Kruder & Dorfmeister DJ szett naplementéig

Balaton Piknik: Kruder & Dorfmeister DJ szett naplementéig

Augusztus 19-én Balaton Piknik lesz a balatonboglári Gömbkilátónál a MOL Nagyon Balaton és a Hello Hungary szervezésében.
 
Fotó: Kaszner Nikolett

BMX-es szaxofonossal indul Magyarország a Fiatal Zenészek Versenyén

Mindössze 18 éves, de már kétszer is láthattuk itthon a Virtuózok sorozat versenyzőjeként a valószínűleg a világ legmagasabb szaxofonosa címet is elnyerő Bencze Mátét, aki idén Magyarországot képviseli az Eurovízió égisze alatt meghirdetett Fiatal Zenészek Versenyén.
 
 
Fotó: Lovepie photography/ Babel Sound FB

Húsz ország zenészei ingyen koncerteznek Balatonbogláron

Mások mellett Ras Muhamad, Heida Björg, a Banda Zeitun, Ibrahima Cissokho, a Rembetiko, Bilal Karaman, Akash Bhatt és a Vrelo is koncertet ad a Babel Sound Fesztiválon. A világzenei eseményt július 16-tól 22-ig rendezik meg a balatonboglári Platán Strandon.
 
Badacsonyi programhelyszínnel és rengeteg szórakoztató produkcióval indul neki a nyárnak a Kultkikötő

Badacsonyi programhelyszínnel és rengeteg szórakoztató produkcióval indul neki a nyárnak a Kultkikötő

Magyarország és a Balaton-part leghosszabb összművészeti fesztiválja 2018. június 22-én kezdődik, és egészen augusztus 26-ig tart. A balatonföldvári, balatonboglári és balatonfenyvesi szabadtéri helyszíneken minden produkció csak egyszer lesz látható. De ez még nem minden: a...
 
Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Ötödszörre is elindul a Volt Produkció és a Petőfi Rádió hazai tehetségmutató versenye a Nagy-Szín-Pad!. A helyszín szokásosan az Akvárium Klub, a versengők száma 8, a zsűrié 10, ráadásul ezúttal a korábbi években már tapasztalatot szerző előadók/zenekarok egy-egy képviselője...
 
Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a koncertező/fesztiválozó produkciók megmérettetése, a Nagy-Szín-Pad!, ahol nyolc különböző stílusú zenekar, illetve előadó harcol egymással a közönség kegyeiért – és az igencsak kecsegtető fődíjért.
 
 
Ezeket a zenészeket vesztettük el a múlt héten

Ezeket a zenészeket vesztettük el a múlt héten

Erősre sikeredett a múlt hét, ami a veszteséglistát tekinti. Három zenei nagyság játszik most már az égi zenekarban.
 
Fotó: Bad Wolves

Nem a The Cranberries volt Dolores O'Riordan utolsó projektje

Illetve, nem teljesen... O'Riordan a zenekar leghíresebb és legsikeresebb dalát, a Zombie-t kezdte felénekelni egy feltörekvő Los Angeles-i banda feldolgozásában Londonban.
 
Fotó: Los Angeles Times

Meghalt a Cranberries énekesnője – mindössze 46 éves volt

Az internetet pillanatok alatt bejárta a szomorú hírt, hogy Dolores O'Riordan ma elhunyt Londonban.
 
Hat év után új lemezzel jelentkezett a Bon Bon

Hat év után új lemezzel jelentkezett a Bon Bon

A lakossági popzenekar (amely nem mellesleg birtokolja a hazai zenei élet egyik legjobb férfihangjának tulajdonosát Szolnoki Péter személyében) 6 év elteltével kiadta legújabb, 15. lemezét Bé oldal címmel.
 
Felpörgött a Cloud 9+

Felpörgött a Cloud 9+

Őszi turnéra indul, és új dalt vesz fel napjaink egyik legnépszerűbb magyar zenekara. A Cloud 9+ a Facebookon tett közzé egy rövid videót, ahol bekukkanthatunk a kulisszák mögé az új dal felvételei közben.
 
Fotó: Blue Planet II.

Lenyűgöző a Radiohead, Hans Zimmer és David Attenborough közös munkája

Ámulatba ejtő képi és zenei világ a Radiohead, Hans Zimmer és David Attenborough közös filmjében, amelyet hamarosan műsorra tűz a BBC 1.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek