Ami egy Grammy-díjas dal mögött van: egy busz...

Ami egy Grammy-jelölt dal mögött van: egy film és egy varázsbusz

Vannak hírek, amelyeknek napokig kering az online médiában a címük, már-már beragad az agyadba, de még mindig nem tudod, mi a fenéről van szó, aztán, amikor a kíváncsiság győz az elfoglaltság felett, végre rákattintasz.
 
Milyen Glastonbury a fesztivál nélkül?

Milyen Glastonbury a fesztivál nélkül?

Bármilyen furcsa is (nem az), vonzó, kedves, úti célnak is kiváló. Erről egy John Sturgis nevű úr számolt be a Sun magazinnak.
 
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
 Fotó: Roby Lakatos/FB

A zenei szerkesztők mostohagyerekei is hallatják a hangjukat a karanténból

Karanténból szól a nóta elnevezéssel online platform indul a Facebookon, amely péntektől naponta élő produkciókat közvetít a magyar népzenei, cigányzenei és dzsessz színtér szereplőitől.
 
Fotó: Glastonbury/FB

Hatalmas csapás ez mindannyiunk számára – törölték a Glastonbury Fesztivált

A közösségi oldalakon ma közölte "Michael & Emily", hogy a júniusban esedékes fesztivált törölték, ezzel a 2020-as a "köztes" évek státuszába került, mint tudjuk, a híres fesztivált kétévente rendezik meg.
 
24.hu: A Glastonbury még kitart

24.hu: A Glastonbury még kitart

Nem lehet másképpen értékelni az idén jubiláló – kerek 50.! – fesztivál azon lépését, hogy csütörtök este bejelentettek KILENCVEN fellépőt.
 
 
Bon Jovival énekel duettet Harry herceg

Bon Jovival énekel duettet Harry (herceg)

Harry a királyi család tagjaként jelent meg a stúdiófelvételen, amelyet Jon Bon Jovi egy veterán katonákból álló kórussal vett fel – írja a SONLINE.
 
Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Az Oasis megalakulása óta szinte folyamatosan áll a bál Liam és tesója, Noel között. Állítólag egyetlen pont van az életükben, amikor képesek normális kooperációra, az a karácsony: ilyenkor édesanyjuk kedvérért elássák a csatabárdot. Azonban idén megtörténhet, hogy megnyúlik a...
 
Fotó: the-paulmccartney-project.com

Karácsonyi albumot készített Paul McCartney – de sohasem fogjuk meghallgatni

A megjegyzéssel kapcsolatban vannak kétségeink, de ez egy távoli jövőben értelmezhető vélemény lenne, és ilyesmiről ráadásul beszélni sem illik...
 
Itt a Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak, de a "sima" jegyek árusítása is 2 perccel rávert a tavalyi rekordra: 34 perc alatt fogyott el mind. és úgy, hogy akkor még egyetlen...
 
Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Azt nem mondhatjuk, hogy az Airbnb csak ül és számolgatja a pénzét... Egy részét visszaforgatja, például abba, hogy egy – félig-meddig – víz alatti koncertet szervezzen a Kiss-nek...
 
Greta Thunberg beszédének death metal változata kilépett a virtuális világból

Greta Thunberg beszédének death metal változata kilépett a virtuális világból

A 16 éves svéd aktivista mindenféle elfogódottság nélkül osztotta ki a politikusokat az ENSZ New York-i klímaértekezletén. A róla készült fotókat nézve az embernek az jut az eszébe, hogy ha pillantással ölni lehetne, akkor a fél politikai elit már halott lenne.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek