Bécstől Pécsig: turnéra indul a Kispál és a Borz

Bécstől Pécsig: turnéra indul a Kispál és a Borz

Áprilistól öt külföldi városban (Bécs, Zürich, München, Dublin, London) és tíz magyar helyszínen lép fel a zenekar, itthon pl. egy SopronFesztes és egy dupla Kobucis koncerttel örvendezteti meg közönségét Lovasi és csapata. A csattanó persze a végén lesz.
 
Fotók: Fővárosi Állat- és Növénykert

Nem viccelünk: tényleg az Állatkerthez tartozó Biodómba költözik be az állatos musical

Négyszer lesz látható a Biodóm látogatóközpontjában februárban a Vadak ura című családi musical. Az előadásra sima és kombinált jegy is váltható: a kombinált színházjeggyel 2024. február 1. és 23. között a Sárkány Éve Lampion Fesztivál is megtekinthető, valamint 2024....
 
 
Fotó: Wolves in the Throne Room

Black metal-rítusok a trónteremben

Pontosabban az Analog Music Hallban... A Wolves in the Throne Room új, "Crypt of Ancestral Knowledge" című friss kislemezét mutatja be Budapesten május 20-án, a Mortiferum és a Gaerea társaságában.
 
Fotó: anna-m. (www.pexels.com)

Több mint negyven nagykoncert május végéig!

Azért májusig nézzük első körben, milyen nagyobb koncertek lesznek, mert ugyan már addigra kinyitnak a szabadtéri koncerthelyszínek, de kb. ez lesz a klubszezon vége: utána ezerrel felpörög a nyár. De folytatjuk majd a felsorolást. Az infókat és/vagy jegyeket beillesztettük.
 
 Fotó: Stacie Hess

Harmadszor is feloszlik a Rage Against the Machine – úgy tűnik, ez már végleges

A Telex adta hírül, hogy a zenekar dobosa, Brad Wilk írt az Instagramon megírta: a zenekar már biztosan nem fog többet élőben fellépni.
 
Öröm a Zene: januárban Pécsett és Nyíregyházán is lesz tehetségkutató

Öröm a Zene: januárban Pécsett és Nyíregyházán is lesz tehetségkutató

A korábbi évekhez hasonlóan a 2023-2024-es évadban is minden megyében lesz döntő, majd jövő októberben az összes nyertes összeméri tudását az Öröm a Zene nagydöntőjében.
 
 
Fotó: Madách Színház

Januárban háromszázadik alkalommal veszi fel József a színes szélesvásznú álomkabátot

Január 3-án 300. alkalommal áll színpadra a Narrátor, hogy elmesélje József és testvérei történetét.
 
Fotó: Kóbor János és Presser Gábor, az Omega együttes tagjai 1969-ben a gyömrői Művelődési Házban. Fortepan / Péterffy István

A Gyöngyhajú lány akaratán kívül újra hódít Amerikában

Ez az szebbik megfogalmazása annak, hogy már megint lenyúlták. Csodaszámba megy a Presser-Adamis szerzőpáros 1968-as dalának az életútja.
 
Öt hónapig nem koncerteznek – a Carson Coma addig Kiszel Tünde babérjaira tör

Öt hónapig nem koncerteznek – a Carson Coma Kiszel Tünde babérjaira tör

A Carson Coma tagjai a zenekar ötödik születésnapi koncertjére készülnek, amelyet az MVM Dome közepén, egy teljes egészében körbejárható színpadon ünnepelnek majd április 6-án, ám addig sem áll le az élet a zenekar háza táján. Csak nem _úgy_...
 
Már csak 394 nap van hátra a Kispál és a Borz MVM Dome-os nagykoncertjéig

Már csak 394 nap van hátra a Kispál és a Borz MVM Dome-os nagykoncertjéig

Lovasi András és Kispál András a zenekar történetének legnagyobb beltéri koncertjére készülnek. 2024. december 30-án a budapesti MVM Dome-ban az elmúlt négy évtized legjobb Kispál és a Borz-dalaiból válogatnak majd.
 
Dokumentumfilm készült a Bagossy Brothers Companyról

Dokumentumfilm készült a Bagossy Brothers Companyról

A Bagossy Brothers Company – 10 éve úton kizárólag december 8-án és az azt követő hétvégén tekinthető meg országszerte és a határon túli magyarok lakta településeken.
 
Fotó: Cirque Du Soleil

A nagy érdeklődésre való tekintettel plusz egy előadást tart Budapesten a Cirque Du Soleil

Ami már csak azért is nagy teljesítmény, mert eleve 5 előadás lesz az MVM DOME-ban Az extra OVO időpontja: 2024. február 11., 15.30.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek