Bryan Adams Budaspesten!

Autumn of 2024: Bryan Adams Budapesten!

Bryan Adams 2024-ben ismét az USA-ban és Európában koncertezik. Most Budapest is részese ennek a turnénak, a zenész október 14-én az MVM Dome-ban lép fel.
 
Gőzerővel készül a Quimby és a Danubia Zenekar az MVM Dome-os koncertre

Gőzerővel készül a Quimby és a Danubia Zenekar az MVM Dome-os koncertre

A Quimby és a Danubia Zenekar több mint fél éve készül a március 9-i Class&Roll koncertre. Az MVM Dome-ban a színtiszta rock and roll mellett szimfonikus átiratokkal és sosem hallott hangszerelésben megszólaló Quimby-dalokkal utazhat végig a közönség a banda zenei palettáján. Az est...
 
 
Visszatér Budapestre az  IL VOLO

Visszatér Budapestre az IL VOLO

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért 2024-ben már az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű olasz pop-opera trió.
 
Andrea Bocelli duplázik az MVM Dome-ban

Andrea Bocelli duplázik az MVM Dome-ban

Az eredeti tervek szerint az olasz tenor 2024. november 24-én, egyetlen estén lépett volna fel fel az MVM Dome-ban. A jegyek azonban olyan gyorsan elfogytak, hogy Andrea Bocelli még egy napot Budapesten tölt, és másnap, 24-én is ad egy koncertet.
 
Egy nagyszerű életmű nagyszerű, de félbehagyott bemutatása: Mindörökké Omega

Egy nagyszerű életmű nagyszerű, de félbehagyott bemutatása: Mindörökké Omega

Az Omega pályafutásának az utolsó évei egyszerre jelentettek hatalmas sikert és méltatlan botrányt. A még élő két tag éppen a napokban feszült egymásnak az Omega-hagyaték felett. 
 
Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

A mélyen hangzó baritontól, a mezzoszoprán magasságig emelkedik a filippínó világsztár, Marcelito Pomoy hangterjedelme, egyedülálló, a poptól az operáig számos műfajt felölelő, kettős hangú éneklési stílusa a szegénységből emelte őt a világ nagy koncerttermeibe. Május 24-én a...
 
 
Fotó: Beton.Hofi, Budapest PArk

Neki minden a NULLA most – Új lemezét mutatja be Beton.Hofi az MVM Dome-ban

"Comic sins, Playbánia, 0, ezt látom egybe, ezzel kelek és fekszem. Nekem a minden a 0 most” – meséli Beton.Hofi, akinek készülő albumát két új dal megjelenése vezet fel. A március 8-án megjelenő, 0 című mixtape lemezbemutató koncertje 2024. április 13-án lesz az MVM Dome-ban.
 
Már most biztos, hogy BOLDOGan tér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Már most biztos, hogy BOLDOGan ér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Ahogy arról már beszámoltunk, hogy külföldi állomásokkal megspékelt tavaszi turnéra indulnak Lovasi Andrásék, link a cikk végén. A siker sosem garantált – még egy ilyen legendás zenekarnak is meg kell dolgoznia érte, de az már tuti, hogy az utolsó koncertjük happy lesz, hiszen a ...
 
Fotó: MTI

2500 maskarás búcsúztatja a telet idén a mohácsi busójáráson

A tervek szerint minden eddiginél több, 2500 maskarás és 71 busócsoport vesz részt a mohácsi, téltemető, tavaszköszöntő népszokáson, az idén február 8. és 13. között zajló busójáráson.
 
Éjszakai séták indulnak a 90-es évek ikonikus budapesti helyeire

Éjszakai séták indulnak a 90-es évek ikonikus budapesti helyeire

A kilencvenes évek budapesti underground életének ikonikus helyeire kalauzolja az érdeklődőket két hétvégén át egy szervezett éjszakai városi séta.
 
Bécstől Pécsig: turnéra indul a Kispál és a Borz

Bécstől Pécsig: turnéra indul a Kispál és a Borz

Áprilistól öt külföldi városban (Bécs, Zürich, München, Dublin, London) és tíz magyar helyszínen lép fel a zenekar, itthon pl. egy SopronFesztes és egy dupla Kobucis koncerttel örvendezteti meg közönségét Lovasi és csapata. A csattanó persze a végén lesz.
 
Fotók: Fővárosi Állat- és Növénykert

Nem viccelünk: tényleg az Állatkerthez tartozó Biodómba költözik be az állatos musical

Négyszer lesz látható a Biodóm látogatóközpontjában februárban a Vadak ura című családi musical. Az előadásra sima és kombinált jegy is váltható: a kombinált színházjeggyel 2024. február 1. és 23. között a Sárkány Éve Lampion Fesztivál is megtekinthető, valamint 2024....
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek