Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

Fotó: Óriás/FB
Elindult a nagy képszavazás a Fishingen

Elindult a nagy képszavazás a Fishingen

A Fishing on Orfű az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol immáron sokéves hagyomány, hogy a közönség véleményét is kikérik fontos döntésekben, a közönség hallathatja a hangját például a nagyszínpadok nevével kapcsolatban is.
 
Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját Bohemian Betyars

Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját a Bohemian Betyars

Az idén 15 éves Bohemian Betyars teljesen új vizekre evez, és születésnapjukat egy olyan lemezzel ünneplik majd, amin kizárólag különleges és meglepő kollaborációk kapnak helyet.
 
 
Kész a Fishing zenei programja

Kész a Fishing zenei programja

7 helyszínen 150 izgalmas zenei program a 2024-es Fishing on Orfűn június 26. és 29. között. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a még a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult.
 
Fotó: Kleb Zsófi/Kinga Kamrája

Hogy juthat el egy szemtelenül fiatal erdélyi zenekar szinte egy év alatt a Budapest Park színpadára?

Továbbá mit gondolnak erről szüleik, hiszen sokuk még az érettségi előtt áll? Meg egyébként is, milyen Sepsiszentgyörgyön élni – ott tényleg mindenki sálas művészember? Többek között ezeket is megtudhatjuk a Raklap zenekart bemutató dokumentumfilmből.
 
Rengeteg fotóval megérkezett a Fishing első 15 évét ünneplő kiadvány

Rengeteg fotóval megérkezett a nagy Fishing-könyv

A Beck Zoltán (30Y) több mint 200 oldalon, több mint 100 fotó kíséretében vállalkozott arra a különleges feladatra, hogy megörökítse az egyik legnépszerűbb magyar könnyűzenei fesztivál eddigi történetét. A könyv mérete és súlya is tekintélyes: a 24x31 cm-es kötet 2,6 kilót nyom.
 
Van egy sztorid a Fishingről?

Van egy sztorid a Fishingről?

Biztosan van, több is, de ha kíváncsi vagy Beck Zoltán, Egyedi Péter, Fekete Giorgio, Leskovics Gábor „Lecsó” és Péterfy Bori történeteire, a Liszt Ünnepen/Margó Fesztiválon a helyed.
 
 
Melyik a legjobb fesztivál? Hát, a Fishing...

Melyik a legjobb fesztivál? Hát, a Fishing...

Ez a párbeszéd többször is elhangzott a fesztivál négy napja alatt különböző variációkban, de persze mindig az a buli a legjobb, ahol éppen vagyunk, ráadásul a szezon is épphogy csak elindult. Amúgy meg egyetértünk, ki is fejtjük majd :)
 
Elindult a Fishing on Orfű színpad-névadó szavazása

Vérnyúl Nagyszínpad? Nincsenveszély Csiga Nagyszínpad Elindult a Fishing on Orfű színpad-névadó szavazása

Lassan egy hónap múlva startol a 15. Fishing, és még nincsenek meg a nagyszínpad neve – rátok vár a névadói feladat.
 
Medvehagyma on Orfű – fesztivál lesz hétvégén

Medvehagyma on Orfű – immáron a 18. fesztivál lesz a hétvégén

Ezt a fesztivált azonban nem a fishingesek, hanem Orfű Község Önkormányzata rendezi most hétvégén – immáron 18. alkalommal. A főtéren még Medvehagyma szobor is áll, ott lesz szombaton 10-kor a megnyitó.
 
Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

Hamisítatlan Fishing-hangulat, limitált közönség, népszerű fellépők, ígéretes fiatal produkciók, eddig soha nem látott-hallott duettek: a Happy Fisherman Camp-et augusztus 17-18-19-én rendezik meg a Fishing helyszínéül is szolgáló Panoráma Campingben.
 
Fotó: Fishing on Orfű

Lobenwein Norbert: Nagy kérdés, mi vár a következő években a hazai fesztiválokra

Az év utolsó napján jelent meg az Indexen az exVOLTos, Nagyon Balatonos fesztiválguru évértékelője, ebből emeltünk ki néhány gondolatot.
 
A Bohemian Betyars koncertje 2022-ben/FOO

243 nap van hátra a jubileumi Fishingig – kész a program!

Közzétette teljes zenei programját a jövő nyáron 15. jubileumát ünneplő Fishing on Orfű. A 4 nap alatt közel 150 zenei produkciót nézhetünk majd meg.
 
Május 17-én nyílik a Városháza pop-up park

Május 17-én nyílik a Városháza pop-up park

Budapesten, a Városháza pop-up parkban tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott hangvételű dallal vezettek fel.

Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál Szigetmonostoron

A fesztivál az első és rendkívül sikeres „próbaszezon” után idén már rendes üzemmódban 2024. július 5-7. között várja a közönséget Szigetmonostoron. A Denagyvilágon számos zenei műfaj lel otthonra a jazztől a világzenén át a népzenéig, irodalmi és társművészeti programokkal, gyerekeknek szóló udvarral és folkkocsmával.
Új koncertek